Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Saga Vannisen kova tavoite MM-kisoissa vaatii kovan onnistumisen viimeisessä lajissa: “Parhaani yritän”

Saga Vanninen lähtee taistelemaan pistesijasta MM-kisoissa
AOP

Yleisurheilun MM-kisat ovat täydessä tohinassa Unkarin pääkaupungissa Budapestissä, kun maailmanmestaruuksia ratkotaan. Sunnuntaina ratkotaan myös naisten seitsenottelu, kun tiukka ottelurutistus kruunautuu illalla 800 metrin juoksuun.

Suomen Saga Vanninen on viimeiseen lajiin lähdettäessä sijalla yhdeksän ja taistelee tiukasti sijoituksesta kymmenen parhaan joukkoon. Pisteitä Vannisella on kasassa 5467.

Sunnuntain aamusessiossa naisten seitsenottelussa oteltiin keihäänheitossa sekä pituushypyssä. Keihäänheitto sujui suomalaiselta komeasti, mutta pituushyppy jäi naista harmittamaan.

Keihäässä Vanninen heitti komealla kaarella kauden parhaan tuloksensa 48,32. Pituudessa nainen jäi kuitenkin omaan tasoonsa nähden melko vaatimattomaan tulokseen 606.

– Keihäs hyvä ja pituus melko huono, Vanninen kiteytti.

– Juoksun kanssa on ollut haasteita. Nyt meni yli-yrittämiseksi, se hajoaa siihen. Vähän oli taas askelmerkin kanssa ongelmia, nainen avasi pituushypynsä suorituksista.

Vannisen tekeminen Budapestissä on ollut tasaisen vahvaa, mutta ei kuitenkaan aivan sitä, mitä nainen yhdessä valmentajansa Jesse Jokisen kanssa kisoilta odotti. Pistesija, eli kahdeksan parhaan joukkoon nouseminen on vielä mahdollista, joskin juoksulajit eivät tavallisesti ole Vannisella vahvimpia.

– Kovaa saa juosta. En ole tottunut, että 800 metrillä sijoitus ainakaan nousee. Parhaani yritän. Katsotaan, mihin riittää, nainen ennakoi ennen ottelun viimeistä lajia.

800 metrin juoksu alkaa kello 19.00.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu