Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Yksi ylitse muiden! – Miesten kuulassa hirmuinen voittotulos

Yhdysvaltain Ryan Crouser voitti kuulantyönnössä toisen maailmanmestaruuden putkeen.
AOP

Miesten kuulantyönnön loppukilpailu käytiin lauantaina Unkarin pääkaupungissa Budapestissa käytävissä yleisurheilun MM-kisoissa. Kuulantyönnön loppukilpailusta saatiin lopulta hyvinkin yksipuolinen näytös, sillä voiton vei hallitseva olympiavoittaja ja maailmanmestari Ryan Crouser. Crouser varmisti kisan voiton heti ensimmäisellä kierroksella ensimmäisenä työntäjänä. Lopullinen voittotulos syntyi kisan viimeisellä työnnöllä.

Yhdysvaltain kaksikertainen olympiavoittaja Ryan Crouser otti nimiinsä myös toisen maailmanmestaruuden putkeen. Crouser voitti hurjalla kisaennätyksellä 23,51 miesten kuulantyönnön loppukilpailun Budapestin illassa. Crouser jäi omissa nimissään olevasta ME:stä vain viisi senttiä.

Crouser työnsi kisassa neljä kertaa yli 22 metrin. Viidennellä kierroksella Crouser ei aivan pysynyt ringissä yli 23 metrin työntöä.

Kisassa toiseksi työnsi viimeisenä karsinnasta finaaliin tiensä selvittänyt Italian Leonardo Fabbri. Fabbri järjesti melkoisen yllätyksen MM-finaaliin jysäyttämällä pisimmän työntönsä 22,34 kolmannella kierroksella. Italialainen työnsi lähes 23 metriä viidennellä kierroksella, mutta ei saanut pidettyä työntöä ringissä.

Kisassa neljä miestä työnsi yli 22 metriä kantaneen tuloksen. Pronssia kisassa nappasi viime kesän MM-hopeamitalimies Joe Kovacs, joka on urallaan voittanut Crouserin tavoin kaksi maailmanmestaruutta. Kovacs lämpeni kisan edetessä ja työnsi parhaansa 22,12 viidennellä kierroksella. Kaksinkertaisella maailmanmestari Tom Walshilla pisin työntö syntyi viidennellä kierroksella heti Kovacsin perään.

Aamun karsinnassa kaksi kärkisijaa vieneet Brasilian Darlan Romani ja Italian Zane Weir olivat vaisuja. Weir jäi kisassa 11. työnnettyään vain 19,99. Romani työnsi kisassa 21,41 ja oli kisan kahdeksas.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu