Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Jättiyllätys yleisurheilukentillä! – Historiallinen voittoputki päätökseen

Ethan Katzberg voitti miesten moukarin.
AOP

Yleisurheilun MM-kisojen toisena kisapäivänä sunnuntaina jaettiin lukuisia MM-mitaleja. Yksi maailmanmestaruus ratkaistiin moukarihäkissä, kun miesten moukarinheiton loppukilpailu käytiin Unkarin pääkaupungin Budapestin illassa. Voiton otti sensaatiomaisesti Unkarissa esiintynyt kanadalaisnuorukainen.

Yleisurheilun MM-kisojen hurja viiden kisan voittoputki katkesi sunnuntaina, kun miesten moukarinheitto sai uuden maailmanmestarin. Kanadan Ethan Katzberg voitti miesten moukarinheitossa MM-kultaa ennätyksellään 81,25 ja syrjäytti viisi edellistä mestaruutta vieneen Puolan Pawel Fajdekin valtaistuimeltaan. Fajdek heitti loppukilpailussa tasan 80 metriä, joka oli puolalaisen kauden paras noteeraus ja riitti vain neljänteen sijaan. Fajdekin ennätys on lähes 84 metriä.

Katzbergin kovin haastaja kisassa oli Puolan olympiavoittaja Wojciech Nowicki. Nowicki rikkoi kisan toisena urheilijana 81 metrin rajan kiskomalla lekan lukemiin 81,02. Kisan kolmas oli kotiyleisön suuri suosikki Bence Halasz, joka heitti loppukilpailussa kauden parhaansa 80,82.

Kisassa seitsemän parhaan joukkoon sijoittuneista urheilijoista kuusi teki joko kauden parhaansa tai ennätyksensä. Kisassa viidenneksi sijoittunut Ukrainan Mykhaylo Kokhan heitti 79,59, joka oli tämän kauden paras. Kokhanin ennätys on yli 80 metrin. Yhdysvaltain Daniel Haugh oli kisan kuudes tuloksella 78,64. Seitsemänneksi sijoittui Norjan Eivind Henriksen kauden parhaallaan 77,06. Yli 80 metrin ennätyksen omaava Rudy Winkler oli kisassa kahdeksas 76,04 kantaneella heitolla. Yhdysvaltalaisen kauden paras on 80,88 toukokuulta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu