Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Uskomaton trilleri! – Cincinnatin unelmafinaali päättyi ratkaisuerän katkaisupelissä

Serbian Novak Djokovic voitti Cincinnatin Masters-turnauksen.
AOP

Tenniksen Pohjois-Amerikan toinen Masters-turnaus päättyi sunnuntaina serbialaistähti Novak Djokovicin juhliin. Serbialainen palasi parin vuoden tauon jälkeen Yhdysvaltoihin ja otti uransa kolmannen Cincinnatin Masters-turnauksen voiton. Loppuottelussa serbialainen nousi erän ja murron takaa voittoon kolmieräisessä sekä lähes neljä tuntia kestäneessä taistossa.

Serbian Novak Djokovic otti Cincinnatin Masters-turnauksen loppuottelussa tylyn voiton ATP-rankingin ykköspelaaja Carlos Alcarazista. Kolmieräinen ottelu meni Djokovicille lukemin 5-7, 7-6, 7-6. Ottelu kesti lähes neljä tuntia.

Ottelun avauserässä Djokovic karkasi murrolla johtoon, mutta Alcaraz mursi kahdesti erän loppupuolella serbialaisen syötön vieden erän nimiinsä 7-5 -lukemin. Toista erää espanjalainen johti jo 4-2 -lukemin, mutta hoitoa kuumuuden kestoon tarvinnut Djokovic nousi yllättäen tasoihin ja vei erän lopulta katkaisupelin kautta 7-6 -lukemin. Katkaisupelissä Alcarazilla oli jo yksi mestaruuspallo, mutta ei onnistunut käyttämään tätä hyödykseen.

Päätöserässä Djokovic karkasi seitsemännessä pelissä johtoon murrolla. Serbialainen käytti vasta erän seitsemännen murtopallon hyödykseen. Alcaraz nousi erässä vielä tasoihin, kun espanjalainen mursi serbialaisen syötön 4-5 -tilanteessa, kun Djokovic pääsi syöttämään ottelua kotiin. Serbialaisella oli kaksi mestaruuspalloa omassa syöttövuorossaan.

Vaiherikas kolmas erä päättyi lopulta katkaisupeliin, jota Djokovic johti alusta loppuun asti. Serbialainen karkasi 3-0 -johtoon ja Alcaraz pääsi 4-4 -tasatilanteeseen, mutta ei edelle missään vaiheessa.

Kauden neljäs ja samalla viimeinen Grand Slam -turnaus US Open käynnistyy viikon päästä. Alcaraz on hallitsevana mestarina turnauksen ykkössijoitettu pelaaja. On hyvin mahdollista, että nämä gladiaattorit kohtaavat toisensa uudestaan kolmen viikon päästä US Openin loppuottelussa, kuten kohtasivat myös Wimbledonin finaalissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis