Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Hurja taso naisten pika-aidoissa! – Sadasosa pelasti Reetta Hurskeen

Reetta Hurske pinkoi pika-aitojen välieriin
AOP

Suomalaisaiturit Reetta Hurske ja Lotta Harala olivat mukana naisten 100 metrin aitojen alkuerissä. Molemmat naiset saivat jännittää omien eriensä jälkeen aikavertailupaikkaa: Haralan aika 13,11 ei aikavertailuissa välieräpaikkaan riittänyt, mutta Hurske nappasi paikan ajalla 12,92.

Todella tiukille SE-nainen Reetta Hurskeen jatkopaikka kuitenkin meni ja sitä saatiin jännittää viimeiseen erään asti. Hurske ja hollantilainen Maayke Tjin-a-Lim juoksivat molemmat ajan 12,92. Heidän takanaan kaksi juoksijaa juoksi vain sadasosan hitaammin.

– Tottakai se vähän jännitti. Ei ollut hajuakaan, että mitä muut siellä odotushuoneessa oli juossut. Tiukoille se meni, Hurske kertoi jännittävistä hetkistä odotushuoneessa Ylen haastattelussa.

Itse juoksuun halli Euroopan mestari Hurske ei ollut vielä täysin tyytyväinen. Parannettavaa keskiviikon välieriin jäi ja ajastakin on toivottavasti vielä mahdollisuus viilata pois.

– Oli aika hankala juoksu. Tiesin, että pidetään aika kauan valmiit asennossa ja olin siinä mielestäni ihan hyvin hereillä. Vähän sokkona sai juosta, kun yksin joutui juosta. Se nyt riitti tänään ja olkoon hyvä niin.

– Pitää saada jalkoja vähän paremmin liikkeelle. Toivotaan, että tänään saatiin karstat pois ja huomenna kovempaa sitten, Hurske tuumasi välieristä.

Satasen aitojen alkuerien taso oli todella hurja ja Hurskekin ihmetteli kovia aikoja.

– Se oli tiedossa, että iltapäiväkarsinta nostaa tasoa tosi paljon. Mutta se, että 12,9 ja alaosia tarvitsi välieriin, on todella kova, Hurske hämmästeli.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu