Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Kaikkien aikojen mahdollisuus! – Otto Virtasella huima karsintakaavio

Otto Virtanen Vilnan turnauksessa.
AOP

Tällä viikolla pelataan vuoden neljännen ja samalla viimeisen tenniksen Grand Slam -turnauksen eli US Openin karsinnat. Karsinnoissa on mukana perinteisesti 128 pelaajaa joista 16 selvittää tiensä US Openiin pääturnaukseen. Karsinnoissa tarvitaan siis kolme perättäistä voittoa, jotta pääsee US Openin 128 pelaajan kaavioon. Suomen Otto Virtasella on tarjolla loistava kaavio karsintoihin.

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen aloittaa US Openin karsinnat tiistaina. Virtanen on karsinnoissa sijoitettu pelaaja. 28. sijoitettu suomalainen on samassa kaaviossa seitsemänneksi sijoitetun Itävallan kokeneen Jurij Rodionovin kanssa, jota vastaan suomalaisella on tältä kaudelta kohtaamisia.

Ensimmäisellä kierroksella Virtanen kohtaa Eduadorin Emilio Gomezin. 31-vuotias Gomez on pelannut kesällä pääsääntöisesti karsintoja, mutta pääsi mukaan Washingtonin ATP-500 -tason kisaan. Tuossa turnauksessa Gomez taipui heti ensimmäisellä kierroksella Kiinan Juncheng Shangin käsittelyssä. Shang on vasta 18-vuotias ja osallistuu US Openin karsintoihin. Shang eteni Washingtonissa lopulta kolmannelle kierrokselle häviten Frances Tiafoelle. Shang on samassa kaaviolohkossa Virtasen kanssa. Pelaajat voivat kohdata toisensa kolmannella kierroksella.

Mikäli Virtanen hoitaa ecuadorilaisen tieltään, niin toisella kierroksella tulee vastaan joko Italian 30-vuotias Franco Agamenone tai Yhdysvaltain 19-vuotias Michael Zheng. Italialainen voitti viimeisessä turnauksessaan heinäkuussa Saksan Braunschweigissa haastajaturnauksen ja kaatoi tuossa turnauksessa ATP-kiertueelta tuttuja pelaajia. Heinäkuun puolivälin jälkeen italialaista ei ole nähty kuitenkaan pelikentillä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis