Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Lotta Harala äimistyi MM-kisojen pika-aitojen alkuerissä: “Ei ikinä ole ollut tällaista”

Lotta Haralan vauhti ei riittänyt MM-kisoissa finaaliin
AOP

Suomalaisaiturit Lotta Harala ja Reetta Hurske olivat mukana naisten 100 metrin aitojen alkuerissä. Molemmat naiset saivat jännittää omien eriensä jälkeen aikavertailupaikkaa: Hurske pääsi täpärästi yhden sadasosan turvin välieriin, mutta Haralan aika 13,11 ei valitettavasti aikavertailuissa välieräpaikkaan riittänyt.

Ulkoratojen MM-kisojen ensikertalainen, Lotta Harala, lähti ennakkoluulottomasti alkueräjuoksuun. MM-kisakokemusta nainen ylisti, vaikka aika välieriin ei riittänytkään, eikä nainen pääse toista juoksua enää juoksemaan.

– Onhan tämä nyt ollut hieno kokemus. On ollut tosi rauhallinen olo – kuin kala vedessä. Minulla on ollut olo, että kuulun tänne, nainen kertoi arvokisadebyytistään.

Juoksuun tai aikaan 13,11 Harala ei ollut tyytyväinen. Erityisesti juoksun alku ei sujunut Haralan mukaan toivotulla tavalla ja sen myötä myös loppujuoksuun oli vaikea löytää vauhtia.

– Ei missään nimessä ollut [sellainen aika kun olin toivonut].

– Verkasta jäi pieni epävarmuus takaraivoon ja suoraan sanottuna mokasin alkusileän. Ensimmäiset askeleet lähti liikaa eteenpäin ja jouduin todella paljon tiivistämään ennen ensimmäistä aitaa ja vauhdit tyssäsi siihen. Sieltä on todella vaikea enää kiihdytellä, Harala analysoi juoksuaan.

Reetta Hurskeen tavoin myös Harala osasi odottaa kovaa tasoa alkueriin. Siltikin äärimmäisen kova taso yllätti naisen.

– Käsittämättömän kovia aikoja. Ei ikinä ole ollut tällaista. Hurjaa! Harala äimisteli.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Yleisurheilu