Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

SE-nainen Reetta Hurske keskittyy satasen aitojen välierässä erityisesti tähän: “Siinä ei voi antaa sadasosia pois”

Reetta Hurske tavoittelee Budapestin MM-kisoissa satasen aitojen välieräpaikkaa
AOP

Budapestin MM-kisat ovat edenneet jo neljänteen kisapäivään. Päivä on jälleen suomalaisittain kutkuttava ja illalla suomalaiset ovat tulessa juoksulajeissa. Pika-aiturit Lotta Harala sekä Reetta Hurske lähtevät tavoittelemaan 100 metrin aitojen alkuerissä välieräpaikkaa.

SE-nainen Reetta Hurske on kauden aikojen perusteella oman eränsä neljänneksi nopein. Alkueristä etenee jokaisen erän neljä nopeinta suoraan jatkoon sekä vielä neljä aikavertailujen perusteella. SE-ajan 12,70 tällä kaudella juossut Hurske ennakoi, että välieräpaikkaa varten tulisi alittaa ainakin 13 sekunnin raja.

– Välieräpaikka edellyttää alle 13 sekunnin aikaa. Uskon, ettei 13 sekuntia riitä, nainen arvioi.

Kovassa kunnossa tällä kaudella ollut Hurske lähteekin ehdottomasti alkueriin välieräpaikka tavoitteenaan. Nainen tiedostaa kuitenkin, ettei varaa lipsuiluun ole ja heti startista pitää olla valmiina.

– Pitää olla hereillä, kun pyssy pamahtaa. Siinä ei voi antaa sadasosia pois. Sitten vain jalkaa liikkeelle, Hurske totesi.

– Ei ole väärä tulkinta, että kunto olisi nousussa. Juoksu on kulkenut treeneissä hyvään malliin. Olen tosi pettynyt, jos ei tule kahta juoksua.

Istanbulin halli EM-kisoissa 60m aidoissa kultaa pinkonut Hurske on jo kokenut arvokisakävijä ja uskoo kokemuksen auttavan kovissa paineissa MM-kisoissa.

– Kokemus arvokisoista ja kansainvälisistä kisoista on varmasti vaikuttanut minuun niin, ettei mikään enää yllätä. En ala panikoida asioista, joihin en voi vaikuttaa.

Hurske sekä Lotta Harala juoksevat naisten 100 metrin aitojen alkuerissä tänään kello 19.40 alkaen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Yleisurheilu