Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Winston-Salemin ensimmäinen kierros lähes maalissa! – Tässä on suomalaistähden vastus

Australian Max Purcell kaatoi Kanadan Felix Auger-Aliassimen.
AOP

Tällä viikolla ATP-kiertueella pelataan vain yksi turnaus, kun Yhdysvalloissa pelataan Winston-Salemin perinteinen ATP-250 -tason kisa. Turnauksessa on normaalista poiketen 48 pelaajaa mukana, joista 16 on sijoitettuna kaavioon. Turnaukseen sai sijoituksen myös Suomen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori, joka aloittaa kisan toiselta kierrokselta. Ruusuvuoren vastus ensimmäiseen otteluun selvisi maanantaina.

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori on maanantaina julkaistulla ATP-listalla sijalla 56. Ruusuvuori nousi neljä sijaa hienosti sujuneen Cincinnatin Masters-turnauksen tuomilla pisteillä.

Ruusuvuori pelaa Winston-Salemin ATP-250 -kisassa tällä viikolla ja valmistautuu samalla US Openiin, joka alkaa ensi maanantaina. Ruusuvuori sijoitettiin Winston-Salemissa 16, joten ensimmäisellä kierroksella suomalaista ei nähty tositoimissa.

Toiselle kierrokselle suomalainen sai vastaansa hurjassa vireessä olevan australialaisen Max Purcellin. Syöttö-lentopeliä aktiivisesti pelaava Purcell kaatoi omassa ensimmäisen kierroksen ottelussaan Italian kokeneen Marco Cecchinaton suoraan kahdessa erässä 6-4, 6-1 -erin.

Purcell on pelannut viime aikoina erinomaista tennistä, sillä Kanadan Masters-turnauksessa toissaviikolla australialainen kaatoi Kanadan Felix Auger-Aliassimen ensimmäisellä kierroksella, mutta taipui Skotlannin Andy Murraylle kolmieräisessä toisen kierroksen ottelussa. Tämän jälkeen Murray luovutti kolmannen kierroksen ottelunsa.

Cincinnatin Masters-turnaukseen Purcell karsi sisään kuten Kanadaankin. Cincinnatissa australialainen eteni puolivälieriin kaatamalla matkallaan sinne muun muassa Norjan Casper Ruudin sekä Sveitsin Stan Wawrinkan. Puolivälierässä Purcell vei ensimmäisen erän Espanjan Carlos Alcarazilta, mutta hävisi ottelun kolmessa erässä.

Ruusuvuori on kohdannut aiemmin urallaan kahdesti australialaisen. Tänä vuonna suomalainen oli vahvempi Australian avoimissa neljässä erässä hävityn ensimmäisen erän jälkeen. Tuossa ottelussa Purcell syötti 21 ässää, kun Ruusuvuori jäi kymmeneen.

Aiempi kohtaaminen on Kazakstanin Astanan ATP-kisan karsinnoista syksyltä 2020. Tuolloin kakkoseksi karsinnoissa sijoitettu Ruusuvuori oli vahvempi 6-1, 6-2 -lukemin. Itse turnauksessa suomalainen eteni aina välieriin.

Ottelun voittaja kohtaa kolmannella kierroksella joko Hollannin kakkoseksi sijoitetun Tallon Griekspoorin tai Iso-Britannian Jack Draperin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis