Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Camilla Richardsson joutui vitosella kovaan kyytiin: “Aika paha vointi jos ihan suoraan sanon”

Camilla Richardsson joutui kovaan kyytiin naisten vitosella MM-kisoissa
AOP

Keskiviikko on suomalaisittain superpäivä yleisurheilun MM-kisoissa Budapestissä. Kestävyysjuoksija Camilla Richardsson oli mukana naisten 5000 metrin alkuerissä.

Finaalipaikkaan Camilla Richardssonin juoksu ei aivan tällä kertaa riittänyt. Nainen oli erässään 12. ajalla 15.13,84.

Hollannin supertähti Sifan Hassan piti Richardssonin erässä todella hurjaa vauhtia ja kärki paineli 5000 metriä kovaan aikaan 14.32,29.

– Aika paha vointi jos suoraan sanon. Oli erittäin kuuma. Todella hyvät jalat siihen asti kunnes tuli huono olo. Oli aika karu keli kestävyysjuoksuun, Richardsson kertoi kovista olosuhteista.

Richardssonin juoksu oli pitkään hyvällä mallilla ja nainen oli jopa omassa ennätysvauhdissaan pitkään. Richardsson kertoi kisan jälkeen Ylen haastattelupaikalla lähteneensä ennätys mielessä matkaan, mutta harmitteli hieman juoksun loppuvaihetta.

– Tottakai lähdin [ennätys mielessä matkaan]. Olen ennätyskunnossa ja toki hieman harmittaa nyt, että jäin vähän neljännellä kilometrillä – olisi pitänyt vain luottaa, että olen kunnossa.

Richardssonilla oli kisoista alla jo kympin kisa ja nainen myönsikin, että vitosen ja kympin yhdistelmä oli hieman raaka.

– Nyt mentiin ehkä vähän vaisulla palautuksella, mutta se oli toki ihan tietoinen riski.

Nainen summasi haastattelussa myös hieman koko kauttaan ja kertoi olevansa kuluneeseen kauteen kokonaisuudessa erittäin tyytyväinen.

– On ollut hyvä kausi ja ollaan menty paljon eteenpäin. Olen ylpeä mun ja Jukan [Keskisalo] yhteistyöstä ja on ollut todella hyvä vuosi, vaikka kisat oli vähän toivottua vaisummat, Richardsson summasi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Yleisurheilu