Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuori sairastui! – Winston-Salemin kisa jäi väliin

Emil Ruusuvuori jossain turnauksessa.
AOP

Suomen miestenniksen ykkösnimi Emil Ruusuvuori joutui jättämään Winston-Salemin ATP-250 -tason turnauksen väliin. Ruusuvuori oli sijoitettuna turnauksessa 16, mutta sairastui. Tällä hetkellä Ruusuvuori pyrkii toipumaan pelikuntoon ennen maanantaina alkavaa US Openia.

Suomalainen tennisyleisön joutui pettymään, sillä Suomen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori joutui jättämään Winston-Salemin ATP-250 -kisan väliin. Ruusuvuori tiedotti sosiaalisenmedian X-palvelussa tilillään, että sairastui ja yrittää nyt toipua US Openiin, joka käynnistyy maanantaina.

Ruusuvuori oli 48 pelaajan turnauksessa sijoitettu 16. joten paikka toisella kierroksella olisi ollut varma. Ruusuvuori olisi kohdannut maanantain ottelussa Australian huippuvireisen Max Purcellin. Purcell kaatoi toisen kierroksen ottelussa Venäjän Andrey Kuznetsovin suoraan kahdessa erässä 6-4, 6-1 -lukemin.

Purcell kohtaa turnauksen kolmannella kierroksella Hollannin kakkossijoitetun Tallon Griekspoorin, joka sai luovutusvoiton Iso-Britannian Jack Draperilta. Draper on kärsinyt reilusti loukkaantumisista ja on epäselvää pystyykö kovaa lyövä britti osallistumaan US Openiin.

Winston-Salemin kisan ykkössijoitettu pelaaja eli Kroatian Borna Coric kaatoi toisen kierroksen ottelussaan Australian Rinky Hijikatan suoraan kahdessa erässä 6-2, 7-6 -lukemin ja kohtaa Yhdysvaltain Michael Mmohin kolmannella kierroksella. Mmoh onnistui kaatamaan maanmiehensä Marcos Gironin kolmessa erässä 6-2, 3-6, 6-3 -lukemin. Giron kaatoi Ruusuvuoren Kanadan Masters-kisan ensimmäisellä kierroksella kahdessa katkaisupeliin edenneessä erässä. Mmoh oli ensimmäisellä kierroksella ongelmissa kokeneen Darian Kingin kanssa.

Turnauksen kolmanneksi sijoitettu Yhdysvaltain Sebastian Korda kohtaa Marton Fucsovicsin kolmannen kierroksen ottelussa. Turnauksessa neljänneksi sijoitettu Serbian Laslo Djere pelaa kolmannella kierroksella Yhdysvaltain Alex Michelseniä vastaan, joka kaatoi Itävallan Sebastian Ofnerin suoraan kahdessa erässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis