Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Otto Virtaselta vahva avaus! – Tässä US Openin karsintojen seuraava haaste

Otto Virtanen Ranskan avoimien karsinnoissa.
AOP

Tenniskauden neljäs ja samalla viimeinen Grand Slam -turnaus eli US Open käynnistyy ensi maanantaina. Tällä viikolla selvitetään 128 pelaajan kaavioon 16 pelaajaa, jotka pääsevät sisään karsintojen kautta. Karsinnoissa on mukana myös Suomen Otto Virtanen, joka hakee uransa ensimmäistä paikkaa Grand Slam -turnauksen pääsarjasta. Karsinnat käynnistyivät hyvin ja Virtanen tarvitsee vielä kaksi voittoa päästäkseen pääsarjaan.

Suomen miestenniksen kakkospelaaja Otto Virtanen on selvittänyt tiensä US Openin Grand Slam -turnauksen karsintojen toiselle kierrokselle. Virtanen kaatoi omassa ensimmäisen kierroksen ottelussaan Ecuardorin Emilio Gomezin kolmessa erässä 1-6, 6-2, 6-3 -erin.

Virtanen tuli otteluun hieman nihkeästi, sillä suomalainen menetti heti ottelun ensimmäisen syöttövuoronsa ja onnistui avauserässä pitämään syöttönsä vain kertaalleen. Toisessa erässä sama tahti jatkui, kun Gomez karkasi murrolla johtoon, mutta erän neljännessä pelissä Virtanen mursi takaisin ja otti ottelun haltuunsa. Gomez menetti lopulta erän kolme viimeistä syöttövuoroaan putkeen ja suomalainen vei erän tylysti 6-2 -lukemin.

Kolmannessa erässä Virtanen mursi jo neljännen kerran putkeen Gomezin syötön ja pääsi erässä murrolla johtoon, mutta menetti perään omaan syöttönsä. Lopulta ottelu ratkesi kuudennessa pelissä, kun Virtanen mursi 4-2’n ja marssi tämän jälkeen helppoon 6-3 -erävoittoon.

Toisella kierroksella suomalainen saa vastaansa nuoren yhdysvaltalaisen Michael Zhengin. 19-vuotias Zheng on ATP-listalla sijalla 553 ja pääsi villillä kortilla mukaan karsintoihin. Zheng kaatoi ensimmäisessä karsintaottelussaan Italian kokeneen massajyrä Franco Agamenonen suoraan kahdessa erässä 6-2, 6-3 -lukemin.

Zheng eteni NCAA:n mestaruusturnauksessa 16 parhaan joukkoon tänä keväänä. Turnauksen voitti Ethan Quinn, jolla on villi kortti suoraan US Openiin tänä vuonna.

Karsinnoissa Virtasen kaavion toinen sijoitettu pelaaja eli Itävallan Jurij Rodionov taipui karsintojen ensimmäisellä kierroksella. Rodionov jäi Yhdysvaltain Paul Kypsonin jalkoihin suoraan kahdessa erässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis