Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Pystyykö saksalaistähti ihmeeseen US Openissa? – “Maailman huippupelaajat ottavat hänet jälleen vakavasti”

Alexander Zverev
AOP

Tennislegenda, Boris Becker uskoo, että Alexander Zverev pystyy tällä hetkellä haastamaan lajin kärkipelaajat. Beckerin mukaan Zverevillä on kaikki mahdollisuudet edetä pitkälle pian alkavassa US Openissa.

Saksalaispelaaja, Alexander Zverev näyttää olevan pikkuhiljaa palaamassa omalle tasolleen. Vakavasta loukkaantumisesta toipuminen täyteen pelikuntoon vei rutkasti aikaa, mutta tämän vuoden aikana Zverev on näyttänyt jälleen omalta itseltään. Tästä hyvänä osoituksena välieriin yltäminen Cincinnatin tennisturnauksessa.

Entinen lajisuuruus, kuusinkertainen Major-voittaja, Boris Becker hehkuttaa Sportskeedan mukaan Zverevin pelaamista. Beckerin mielestä saksalaisella on kaikki edellytykset palata tennismaailman kirkkaimmalle huipulle ja haastaa kärkipelaajat US Openissa.

– Zverev on löytänyt vireensä kovalla alustalla, ja toivoa sopii, että hän pystyy jatkamaan sitä New Yorkissa. Uskon, että hän on saanut vuoden aikana riittävästi otteluita vyölleen ja itseluottamusta.

– Tässä suhteessa maailman huippupelaajat ottavat hänet jälleen hyvin vakavasti, ja se on hyvä merkki hänen kannaltaan. Hän on pelannut turnaukset loppuun asti ilman loukkaantumisia ja parantanut kuukausi kuukaudelta.

– Hän suoriutui kelvollisesti nurmialustalla ja voitti Hampurissa. Tällä hetkellä hänen kokonaispakettinsa vaikuttaa olevan kunnossa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis