Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Reetta Hurke epäkiitollisessa asemassa MM-välierissä: “Siihen on ehkä vähän vaikea asennoitua”

Reetta Hurske ei yltänyt naisten 100m aidoissa finaaliin
AOP

Reetta Hurskeen vauhti ei riittänyt Budapestin MM-kisoissa 100m aitojen finaaliin.

Suomen Reetta Hurske juoksi illan toisessa välierässä. SE-nainen paineli satasen aikaan 13,05, mikä ei riittänyt finaalipaikkaan. Välierien nopein oli Yhdysvaltojen Kendra Harrison ajalla 12,33.

Hurske sai hyvän näköisen startin, mutta kello painui lopulta yli 13 sekunnin.

Hurskeen lähtöasetelmat välieräjuoksuun olivat todella vaikeat: realistisia mahdollisuuksia finaaliin ei oikeastaan ollut, mutta tavoitteena oli oman alkueräajan parantaminen.

– Ei ollut mitään realistisia mahdollisuuksia finaaliin. Kun tämän päivän tavoite oli juosta mahdollisimman kova aika, niin siihen on ehkä vähän vaikea asennoitua, Hurske totesi kisan jälkeen.

– Esimerkiksi EM-halleissa välierään oli helppo lähteä, kun oli vain yksi tavoite, eli päästä jatkoon. Näissä kisoissa eurooppalaisille ei ole paljon finaalipaikkoja jaossa.

Hurskeen kunto MM-kisoissa ei ole ollut aivan parhaassa terässä ja nainen jäi omista kauden parhaista tuloksistaan molemmissa juoksuissa.

– Ainakin mä yritin. Sanoin tuolla, että mieluummin tulen maaliin sillä lailla, että olen ottanut kunnon riskin, vaikka kolhaisisin. Takareisi otti yhteen aitaan vähän, mutta ei se tuota aikaa selitä, Hurske totesi.

– Vähän harmittaa, että ei saanut semmoista rähinää juoksuun.

Kokonaisuutena nainen on kauteensa kuitenkin tyytyväinen. Ensi kaudelle nainen asetti tavoitteekseen SE-ajan kiristämisen uudelle kymmenykselle.

– Toivotaan että ensi vuonna juostaan kovempaa, se on tietenkin tavoite. Jos tietäisin, että se on paras aika, minkä pystyn juoksemaan, voisin lopettaa saman tien.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Yleisurheilu