Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

UFC-tähti haaveilee kahden painoluokan mestaruudesta: “Uskon, että se on mahdollista”

Sean O'Malley
AOP

UFC:n kääpiösarjan mestaruusvyö vaihtoi viikonloppuna omistajaa, kun Aljamain Sterling hävisi titteliottelussa Sean O’Malleylle. Tuore mestari on täynnä itseluottamusta voittonsa jälkeen ja kertoo haaveilevansa painoluokkaa ylemmäs nousemisesta.

Aljamain Sterlingin tittelinpuolustus ei sujunut viikonloppuna toivotulla tavalla, kun järkevästi otellut Sean O’Malley osoittautui paremmaksi. O’Malleyn puolustustyöskentely oli todella korkealla tasolla, jonka myötä Sterling ei saanut vietyä vastustajaansa mattoon.

Varovaisen avauserän jälkeen Sterling puski voimalla eteenpäin, mutta taitavana vastaaniskijänä tunnettu O’Malley oli hereillä. Haastaja ajoitti painavan lyöntinsä taitavasti ja viimeisteli ottelun matossa.

Kääpiösarjan mestaruusvyön haltuunsa saanut O’Malley avautui medialle hiljattain tulevaisuudentavoitteistaan. Mies vihjaili haluavansa pitää kahden eri painoluokan mestaruusvyötä hallussaan Conor McGregorin tavoin.

– Muistan erittäin hyvin, kun kerroin erään haastattelun aikana nousevani isommaksi nimeksi kuin McGregor. Sain siitä paljon kuraa niskaani ja ihmiset sanoivat, ettei se ole realistista. Itse kuitenkin uskoin siihen.

– Tiesin, että minun pitää vain jatkaa samalla tavalla kuin aiemminkin, eli tyrmäämällä vastustajani ja ottelemalla upeasti.

– Uskon, että se on mahdollista (McGregorin statuksen saavuttaminen). Joko ottamalla tyrmäysvoitto tittelinpuolustuksessa tai nousemalla painoluokkaa ylöspäin.

– En kuitenkaan haaveile Alexander Volkanovskin kohtaamisesta. Jos Ilia Topuria voittaa ’’Volkin’’ olen valmis astumaan hänen kanssaan häkkiin.

Lähde: BJ Penn

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit