Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Yleisurheilun MM-kisoissa jälleen jättiyllätys! – Supersuosikki taipui tiimikaverille

Yhdysvaltain Laulauga Tausaga voitti naisten kiekonheitossa MM-kultaa.
AOP

Tiistaina yleisurheilun MM-kisoissa Unkarin Budapestissä nähtiin jälleen todella kova kilpailu, kun naisten kiekonheitossa saatiin jättiyllätys. Kisassa voitto meni isojen odotusten mukaan Yhdysvaltoihin, mutta voittajan nimi oli täysin yllättävä.

Yhdysvaltain Laulauga Tausaga järjesti Unkarin pääkaupungissa Budapestissa käytävissä yleisurheilun MM-kisoissa todella suuren yllätyksen. Hawailta kotoisin oleva Tausaga jysäytti naisten kiekonheiton loppukilpailun viidennellä kierroksella jättimäisen ennätyksen 69,49 ja nousi kisan kärkeen ohi suursuosikki Valarie Allmannin.

Allman heitti kisassa tuloksen 69,23 ja jäi toista kertaa urallaan suosikkina ilman MM-kultaa. Allman voitti Tokion olympialaisissa 2021 kultaa.

Kisassa kolmanneksi heitti Kiinan Bin Feng kauden parhaallaan 68,20. Neljäs kisassa oli Hollannin Jorinde Van Klinken kauden parhaallaan 67,20. Viides kisassa oli moninkertainen arvokisavoittaja Kroatian Sandra Perkovic niin ikään kauden parhaallaan 66,57.

Tausagan kisa oli melkoinen näytelmä, sillä ennen kolmatta kierrosta yhdysvaltalaisen paras heitto oli kantanut 52,28. Kolmannella kierroksella Tausaga paransi asemiaan ja nousi kuudenneksi 65,56 kantaneella heitolla. Neljännellä kierroksella Tausaga astui yli, mutta viidennellä kierroksella jysähti jättimäinen pommi ja ennätys parani yli neljä metriä. Kuudennella heitolla yhdysvaltainen latasi vielä yli 68 metrisen heiton jo mestaruuden varmistuttua.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu