Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Aku Partanen käveli jälleen uuden ennätyksen MM-kisoissa – Aikasakot laskivat sijoitusta

Aku Partanen käveli MM-kisoissa 35 kilometrillä oman ennätyksensä
AOP

Yleisurheilun MM-kisat Budapestissa ovat edenneet jo kuudenteen kisapäivään. Suomalaiskävelijä Veli-Matti “Aku” Partasella oli edessä torstaiaamuna kisojen toinen urakka miesten 35 kilometrin kävelyssä.

35 kilometrin kisassa Aku Partanen ei aivan saanut huippusuoritusta 20 kilometrin kisan tavoin itsestään irti. Mies käveli maaliin Budapestissa sijalla 11. Partasen kisan aikana saama kolme ja puolen minuutin aikasakko pudotti miehen lopputuloksissa lopulta sijalle 18.

Partanen pysyi pitkään mukana kisan kärkijoukossa, mutta jossain vaiheessa vauhti oli suomalaiselle liian kovaa. Pienen vaikean hetken jälkeen Partanen sai kävelyn jälleen kasaan ja kellotti lopulta maalissa oman ennätyksensä 2.28.58.

– Olen kyllä ihan loppu, pakko myöntää. Huomasin tunnin kohdalla, että jalat ihan tyhjät.

– Tilanne oli se, että toivottoman piti yrittää mahdotonta. En pysynyt kärjen mukaan yhtään. Kuitenkin tässä kelissä, tuolla palautumisajalla, niin se mitä sain aikaan, niin kyllä minä olen iloinen ja ylpeä siitä, Partanen summasi kisaa Ylen tv-lähetyksessä.

Espanjan Alvaro Martin voitti 35 kilometrin maailmanmestaruuden ajalla 2.24.30, Kolumbian Brian Daniel Pintado oli toinen ja Japanin Masatora Kawano kolmas.

– Halusin taistella. Tiesin näiden olevan viimeinen koitokseni näissä kisoissa ja tätä varten on vuosi tehty hommia. Halusin antaa kaikkeni sinne radalla. Ennätys tässä helteessä on ihan hyvä suoritus ja olen tyytyväinen siihen.

20 kilometrin kisa oli Partaselle selvästi MM-kisoissa päämatka, jolla mies sijoittuikin kuudenneksi ja kellotti upeasti uuden SE-ajan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu