Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Otto Virtasella totinen paikka! – US Openin karsinnat jatkuvat kovaa yhdysvaltalaista vastaan

Yhdysvaltain Michael Zheng haastaa Otto Virtasen.
AOP

US Openin karsinnat jatkuvat toisen kierroksen otteluilla torstaina. Torstaina julkaistaan myös US Openin pääsarjan kaavio, johon sijoitetaan 32 pelaajaa ja mukaan pääsee 16 pelaajaa myös käynnissä olevien karsintojen kautta. Suomen Otto Virtanen yrittää päästä karsintojen kautta uransa ensimmäiseen Grand Slam -turnaukseen. Tämä tarkoittaisi sitä, että US Openissa olisi kaksi suomalaista mukana.

US Openin Grand Slam -turnauksen karsinnat ovat kovassa vauhdissa. Karsinnoissa on jäljellä enää 64 parasta pelaajaa ja torstain aikana 32 pelaajaa selvittää tiensä karsintojen viimeiselle kierrokselle.

Suomen Otto Virtanen on karsinnoissa sijoitettu 28. Virtanen nousi erätappion takaa voittoon karsintojen ensimmäisellä kierroksella Ecuardorin Emilio Gomezia vastaan. Toisella kierroksella vastus kovenee, sillä vastassa on NCAA:ssa erinomaisesti pelannut yhdysvaltalaisnuori Michael Zheng. Zheng kaatoi karsintojen ensimmäisellä kierroksella kokeneen italialaisen Franco Agamenonen.

Zheng syötti ottelussa 56 prosentin varmuudella ykkössyöttönsä ruutuun ja voitti näistä 72 prosenttia. Lisäksi Zheng voitti kakkossyötöistään 70 prosenttia, mikä on erinomainen luku. Yhdysvaltalainen ei syöttänyt avauskierroksen ottelussaan yhtään ässää, kun italialainen tykitti yhteensä kolme ässää. Zheng pelasti ottelussa kaikki murtopallot joita oli yhteensä kaksi kappaletta.

Virtanen syötti ottelussaan Gomezia vastaan kahdeksan ässää ja viisi kaksoisvirhettä. Ykkössyöttö osui ruutuun 57 prosentin varmuudella ja ykkössyötöistä suomalainen voitti 55 prosenttia. Murtopalloja Virtanen antoi viisi joista yhden suomalainen onnistui pelastamaan.

Virtasen ottelun voittaja saa karsintojen kolmannella kierroksella vastaansa joko Yhdysvaltain Paul Kypsonin tai nuoren kiinalaisen Jungcheng Shangin. Kypson kaatoi karsinnoissa seitsemänneksi sijoitetun Itävallan Jurij Rodionovin suoraan kahdessa erässä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis