Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Susijengillä todella kova testi huomenna – Markkanen levollinen MM-kisojen aattona: “Pyörää ei tarvitse keksiä uudestaan”

Lauri markkanen tulee olemaan Koripallon MM-kisoissa vartioitu mies
AOP

Lauri Markkanen valmistautuu parhaillaan Suomen koripallomaajoukkue Susijengin kanssa MM-kisoihin. Kesän kestänyt leiritys ja valmistavat maaottelut huipentuvat viimein ja Susijengi pääsee aloittamaan MM-kisansa huomenna ottelulla Australiaa vastaan.

Olympiapronssimitalisti Australia tulee tarjoamaan Susijengille kovan haasteen. Joukkue on paitsi yksilötasolla kova, mutta myös joukkueen yhteispelaaminen on huipputasoa. Susijengin kantava voima, NBA-tähti Lauri Markkanen, on MM-kisa-avauksen aattona kuitenkin levollisen varma ja määrätietoinen.

– Odotamme haastavaa ottelua. Australia on urheilullinen ja taitava jengi, jolla on monta erinomaista viisikkoa. He voivat pelata pienellä ryhmityksellä ja katkaista syöttölinjat ja heillä on monta erinomaista puolustajaa, Markkanen arvioi.

Markkanen korosti kuitenkin Susijengin valmistautumista sekä perustekemisen tärkeyttä.

– Olemme kuitenkin valmistautuneet tähän haasteeseen. Pyörää ei tarvitse keksiä uudestaan, vaan käytämme omaa peruspelaamistamme kulmakivenä.

Markkanen, joka on yksi koko kisojen suurimmista tähdistä, tietää, että hän tulee olemaan tarkasti vartioitu mies kaikissa Suomen otteluissa.

– Saan varmasti erilaisia puolustusmuotoja kimppuuni, mutta meidän on rikottava sitä systeemillämme, eikä yhdellä yhtä vastaan pelaamisella, Markkanen totesi.

– Jos me seistään ja haudotaan palloa, tulee vaikea ilta. Lähdetään meidän oman systeemin kautta rikkomaan Australian puolustusta ja luomaan etua pallonliikkeellä.

Susijengi avaa MM-kisansa Australiaa vastaan huomenna perjantaina aamupäivästä kello 11.00.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Koripallo