Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Viikinki juhli maailmanmestaruutta! – Ajat jäivät vaatimattomiksi

Karsten Warholm juhlii MM-kultaa.
AOP

Yleisurheilun MM-kisoissa Unkarin pääkaupungissa Budapestissa juostiin miesten aidatun ratakierroksen loppukilpailu keskiviikkona. Kilpailuun lähdettäessä oli kolme suosikkia ylitse muiden, mutta mitaleille näistä ylsi vain kaksi. Voittajasta ei ollut epäselvyyttä missään vaiheessa juoksua.

Norjan ME-mies Karsten Warholm juoksi ylivoimaiseen voittoon miesten 400 metrin aitajuoksun loppukilpailussa. Warholm voitti kultaa ajalla 46.89, mikä on varsin köykäinen, kun vertaa viimeisten globaalien arvokisojen voittoaikoja.

Kisassa toiseksi juoksi Brittiläisten Neitsytsaarten Kyron McMaster. Kokenut juoksija paransi lähes puoli sekuntia välierässä juoksemaansa aikaa ja nappasi hopean kaulaansa tuloksella 47.34. Pronssin kisassa vei välierissä toiseksi kovinta vauhtia pitänyt Yhdysvaltain olympiavoittaja ja maailmanmestari Rai Benjamin. Benjamin jäi välierissä juoksemastaan ajasta. Yhdysvaltalaiselle pronssi irtosi ajalla 47.56.

Kisassa neljänneksi juoksi Jamaikan suuri juoksijalupaus Roshawn Clarke. Clarke tykitti finaalissa ajan 48.07, joka jäi reilusti välierissä tehdystä ME-ajasta. Clarke teki välierässä alle 20-vuotiaiden ME-tuloksen 47.34. Viides kisassa oli viime vuonna Eugenen MM-kisoissa kultaa juhlinut Brasilian Alison Dos Santos. Dos Santos kolhi aitoihin kahdeksan ja yhdeksän pahasti, ja tämä söi loppusuoralta merkittävästi vauhtia. Brasilialaisen aika painui reilusti yli 48 sekunnin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Yleisurheilu