Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Robert Heleniukselta tiukkaa tekstiä dopingepäilystään: “Haluan tehdä yhden asian nyt välittömästi selväksi”

Robert Helenius kärysi dopingista
AOP

Robert Helenius kiistää jyrkästi syyllistyneensä dopingrikkeeseen.

Robert Heleniusta epäillään kiellettyjen aineiden käytöstä positiivisen dopingnäytteen takia. Positiivinen näyte otettiin Anthony Joshua ottelua edeltäneenä päivänä.

Heleniuksen ja Joshuan välisen superottelun järjestänyt Matchroom boxing kertoi viestipalvelu X:ssä lauantaina, että Helenius osallistui vapaaehtoiseen dopingtestaukseen ennen ottelua. Helenius hävisi miesten välisen ottelun seuraavana päivänä brittiläiselle Joshualle tyrmäyksellä.

Helenius on antanut nyt tapauksesta ensimmäiset kommenttinsa, joissa mies kiisti käyttäneensä kiellettyjä aineita.

– Haluan tehdä yhden asian nyt välittömästi selväksi…

– En ole käyttänyt mitään suoritusta parantavia aineita nyt tai ennen. Minua on testattu koko urani ajan, Helenius kirjoitti Instagramissa.

Suomalainen halusi välittömästi myös lähettää viestin viimeisimmälle vastustajalleen Joshualle ja vakuutteli, ettei ole syyllistynyt dopingrikkomukseen.

– Minulle kerrottiin, että sain positiivisen testituloksen ei-steroidisen aineen takia. Haluan lähettää välittömän viestin Anthony Joshualle ja nyrkkeilyfaneille, että en huijannut enkä koskaan huijaisi.

Helenius päätti julkaisunsa toteamalla olevansa valmis työskentelemään yhdessä anti-doping liiton kanssa puhdistaakseen nimensä.

Mikäli julkaisu ei näy, näet sen täältä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit