Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Tallipomolta lisää tietoa Daniel Ricciardon tilanteesta: “Lääkärit päättävät asiasta lähipäivinä”

Daniel Ricciardo loukkaantui Hollanin GP:n harjoituksissa
AOP

Daniel Ricciardo törmäsi Hollanin GP:n harjoituksissa perjantaina lujaa radan kolmannessa mutkassa suojakaiteisiin. Mies yritti väistää edellään kolaroinutta McLarenin Oscar Piastria ja loukkaantui itse tilanteessa.

Australialainen Daniel Ricciardo kertoi, että hänellä oli tilanteessa vain kaksi vaihtoehtoa: joko törmätä tämän edellä kolaroineeseen Oscar Piastriin tai ajaa nokka edellä suojamuuriin. Mies valitsi suojamuurin, mutta ei ehtinyt irrottaa käsiään ratista ennen törmäystä, jonka seurauksena tämän vasemman käden kämmen murtui.

AlphaTaurin tallipäällikkö Franz Tost on kertonut nyt Ricciardon tilanteesta tilannepäivityksen PlanetF1sivustolle ja paljasti australialaisen mahdollisesti joutuvan käden kanssa leikkaukseen.

– Hän ei varmasti aja enää täällä ja joudumme seuraamaan ja katsomaan mitä Monzassa tapahtuu, mutta ehkä hän joutuu leikkaukseen. Lääkärit päättävät asiasta lähipäivinä, Tost kommentoi.

Ricciardolla saattaa olla edessään siis pitkä sairasloma mikäli käsi joudutaan leikkaamaan. Tost arvioi, että kuntoutumiseen voi mennä kuusikin viikkoa, mutta elätteli toiveita, että australialainen nähtäisiin takaisin radalla jo nopeammin.

– Normaalisti palautuminen vie kuusi viikkoa, mutta hän on F1-kuljettaja. Toivon, että hän palaa aiemmin, sillä haluamme hänet rattiin mahdollisimman nopeasti.

Ricciardon korvaajana ajaa Hollanin GP:ssä uusi-seelantilainen Liam Lawson. Zandvoortin radalla kisataan huomenna kello 16.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1