Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Täydellistä ylivoimaa! – Yleisurheilun MM-kisoissa ylivoimainen mestari

Yhdysvaltain Chase Ealey voitti toisen MM-kullan putkeen naisten kuulantyönnössä.
AOP

Yleisurheilun MM-kisojen toiseksi viimeisenä päivänä Unkarin pääkaupungissa Budapestissä käytiin kaksi kenttälajifinaalia. Naisten kuulantyönnössä voittaja oli tuttu kuten myös miesten seiväshypyssä, joka oli toinen finaali. Naisten kuulassa mestaruus ratkesi käytännössä ensimmäisellä kierroksella, vaikka voittotulos syntyi viidennellä kierroksella.

Yhdysvaltain Chase Ealey otti viime vuoden jatkoksi toisen MM-kullan naisten kuulantyönnössä putkeen. Ealey voitti lauantaina käydyn naisten kuulantyönnön loppukilpailun ylivoimaisesti ennen Kanadan Sarah Mittonia tuloksella 20,43. Ealey avasi kisan työntämällä heti ensimmäisellä kierroksella tuloksen 20,35, joka olisi riittänyt voittoon.

Kanadan Mitton pääsi maistamaan ensimmäistä kertaa arvokisamitalia, kun kanadalainen paukutti viidennellä kierroksella mitalin varmistaneen tuloksen 20,08. Ennen viidettä kierrosta Mitton oli kisassa jo toisena tuloksella 19,90, joka syntyi kolmannella yrityksellä.

Kisassa kolmossija ratkaistiin äärimmäisen tiukalla tavalla. Lopulta pronssi matkasi lukuisia arvokisamitaleita napanneen Kiinan Liliao Gongin matkaan. Gong työnsi kisassa tuloksen 19,69, kuten myös Portugalin pakittaja Auriol Dongmo, mutta Gongin toiseksi pisin työntö kantoi 19,67, mikäli oli neljä senttiä pidempi kuin Dongmon vastaava.

Naisten kuulantyönnön loppukilpailun viides oli Jamaikan Danniel Thomas-Dodd tuloksella 19,59. Yhdysvaltain toinen edustaja, maailman kärkituloksen omaava Maggie Ewen hyytyi finaalissa kuudennelle sijalle tuloksella 19,51. Ewenin tulos oli sama kuin seitsemänneksi työntäneellä Uuden-Seelannin Maddison-Lee Weschellä. Kisan kahdeksas oli Euroopan mestari viime vuodelta ja MM-pronssille yltänyt Hollannin Jessica Schilder tuloksella 19,26. Schilder voitti karsinnan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Yleisurheilu