Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

Uskomaton sulaminen Susijengiltä MM-kisoissa: “Tämä sattuu, ja niin pitääkin sattua”

Suomi taipui Japanille koripallon MM-kisojen alkulohkossa
AOP

Suomen koripallomaajoukkueen Susijengin MM-avausvoitto oli jo lähes kosketeltavissa – sitten Japani vaihtoi viimeisen vaihteen päälle ja hurjasteli voittoon.

Suomi kohtasi koripallon MM-kisojen alkulohkon toisessa ottelussaan kisaisäntä Japanin. Susijengi hallitsi ottelua pitkään ja pystyi jo lähes maistamaan voiton noustuaan 18 pisteen johtoasemaan. Japani ei kuitenkaan luovuttanut kotiyleisön edessä vaan kiri hurmiollisella ottelun lopulla eron kiinni ja paineli lopulta voittoon saakka.

– Tämä sattuu, ja niin pitääkin sattua, Susijengin päävalmentaja Lasse Tuovi myönsi ottelun jälkeen.

– Ensimmäisessä ottelussa tiesimme tasan tarkkaan, mitä Australia tekee ja tänään tiesimme tasan tarkkaan, mitä Japani tekisi. Siitä ei ollut kysymys. Tiesimme kyllä, että jos lähdemme hyppyheittokilpailuun Japania vastaan, teemme itsellemme vaikean illan. Lopputuloksen voi nähdä taululta ja kuulla yleisön metelistä.

Japani oli ottelun viimeisen neljänneksen armoton vastus. Se pussitti 35 pistettä viimeisellä neljänneksellä, kun Suomi samaan aikaan menetti peliajatuksensa sekä itseluottamuksensa. Jokainen Japanin heitto tuntui putoavan koripussiin kun Susijengi puolestaan sortui jatkuviin virheisiin hyökkäyspäässä.

– Tässä tilanteessa ei auta selitellä mitään, 27 pistettä heittänyt ja 12 levypalloa kahminut Lauri Markkanen totesi.

– Jokainen pelaaja tästä joukkueesta tietää sen tunteen, kun vastustaja saa hengen päälle ja tuntuu siltä, että kaikki heidän heittonsa menevät sisään. Nämä ovat vaikeita hetkiä, mutta näistä pitää vain nousta ja kehittyä, Utah Jazzin NBA-tähti tuumasi.

Susijengi pelaa viimeisen alkulohkon ottelunsa Saksaa vastaan tiistaina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo