Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Uskomatonta draamaa Hollannin GP:ssä! – Kotiyleisön suosikki joutui ongelmiin

Red Bullin Max Verstappen juhli voittoa kotimaassaan.
AOP

Moottoriurheilun kuninkuusluokassa eli Formula ykkösten MM-sarjassa palattiin tänä viikonloppuna päiväjärjestykseen. Formula ykkösten MM-sarja jatkui Hollannin GP:llä, josta tapahtumia ei jäänyt puuttumaan. Kisa alkoi vesisateessa ja oli päättyä kovassa rankkasateessa.

Red Bull Racingin kaksinkertainen maailmanmestari Max Verstappen pääsi juhlimaan voittoa kotiyleisönsä edessä tapahtumarikkaan kilpailun jälkeen. Voitto oli hollantilaiselle yhdeksäs perättäinen.

Verstappen johti kilpailua vajaat kymmenen kierrosta ennen ruutulippua jo yli puolen minuutin erolla. Tässä vaiheessa kisa kuitenkin keskeytettiin kovan rankkasateen takia ja kisassa pidettiin lähes tunnin tauko. Kisa jatkui 67. kierroksella virtuaalisen turva-auton perästä.

Ongelmiin Verstappenille muodostui uusintastartissa, kun MM-sarjassa kolmatta sijaa hallussaan pitävä Espanjan Fernando Alonso pääsi yrittämään ohitusta ensimmäisessä kurvissa, mutta tämän jälkeen maailmanmestaruuden ylivoimaisesti voittava kuljettaja ei joutunut ongelmiin. Alonso valui yli kolmen sekunnin päähän Verstappenista viimeisten kierrosten aikana. Alonso kirjautti kisan nopeimman kierroksen nimiinsä.

Verstappenin tallikaveri Sergio Perez oli kisassa kolmas. Mercedes GP:n brittikuljettaja George Russell tippui uusintastartin jälkeen viimeiseksi.

Formula ykkösten ainut suomalainen kuljettaja Alfa Romeon Valtteri Bottas jäi kauaksi pisteistä, sillä Bottas valui sijalle 15. Bottas on kerännyt tällä kaudella viisi pistettä, joka on yksi enemmän, kun sunnuntain kisan keskeyttämään joutunut Guanyu Zhou.

Kisassa keskeyttämään joutui MM-sarjassa viidentenä ollut Ferrarin Charles Leclerc. Monacolaisella on koossa 99 pistettä ja eroa johtavaan Verstappeniin on jo yli 200 pistettä. Leclercin ja Zhoun lisäksi kisan joutui keskeyttämään Williamsin Logan Sargeant.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1