Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Usyk säilytti vyönsä – Vastustaja raivoissaan tuomaripäätöksestä: “Tämä vääryys täytyy korjata”

Oleksander Usyk
AOP

Oleksandr Usyk säilytti mestaruusvyönsä voitettuaan Daniel Dubois’n varhain sunnuntaina käydyssä kamppailussa. Brittihaastajalle jäi ottelusta runsaasti jossiteltavaa, sillä hän käytti Usya matossa ottelun neljännessä erässä.

Puolassa käyty titteliottelu Oleksandr Usykin ja Daniel Dubois’n välillä päättyi ensin mainitun voittoon. Usykin jalkatyö ja loistava liike olivat läpi ottelun myrkkyä 25-vuotiaalle englantilaiselle.

Ukrainalaismestari vei kamppailun lopulta nimiinsä yhdeksännessä erässä teknisellä tyrmäyksellä. Dubois’lla oli kuitenkin omat hetkensä ja hän pudotti Usykin viidennen erän aikana voimakkaalla vartalolyönnillä.

Kehätuomari, Luis Pabon näki iskun kuitenkin suuntautuneen vyön alle ja antoi Usykille muutaman minuutin ajan kerätä itsensä. Tuomaripäätös on jakanut mielipiteitä puolesta ja vastaan. Dubois oli ymmärrettävästi eri mieltä tuomiosta.

– Asia täytyy viedä eteenpäin ja tämä vääryys täytyy korjata. Minun kuuluisi olla maailmanmestari tällä hetkellä. Tämä ei ole oikein. Emme voi jatkaa tätä valehtelua. He voittivat huijaamalla.

– Haluan ehdottomasti uusintaottelun. Olimme harjoitelleet viikkojen ajan tuota lyöntiä ja onnistuin siinä. Sen olisi pitänyt olla meidän hetkemme ja ottelun olisi kuulunut päättyä tyrmäykseen. Olen raivoissani.

Lähde: Boxing Scene

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit