Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Susijengin uskomaton sulaminen yksi kapteeni Sasu Salinin “kipeimmistä tappioista”: “En osaa muuta sanoa…”

Suomi taipui Japanille koripallon MM-kisojen alkulohkossa
AOP

Suomen koripallomaajoukkue Susijengi kärsi eilen sunnuntaina todella kirvelevän tappion MM-kisojen alkulohkossa Japanille.

Susijengin pelaajien päät olivat syvään painuksissa sunnuntain alkulohko-tappion jälkeen. Kisaisäntä Japani nousi ottelun viimeisellä neljänneksellä hurmiolliseen kiriin ja paineli lopulta kymmenen pisteen voittoon.

Pettymystä on pelaajien varmasti vaikea pukea sanoiksi, mutta joukkueen kapteeni Sasu Salin yritti parhaansa mukaan median edessä.

– On tämä varmasti yksi kipeimmistä tappioista maajoukkueurallani, kokenut Salin myönsi.

– Onhan se vaikeaa, kun ei saa heidän pisteputkea katkaistua. Jokainen meistä on ollut sellaisessa tilanteessa, että vastustaja tulee tasoihin. Emme vain pystyneet vastaamaan siihen.

Susijengi johti ottelua parhaimmillaan 18 pisteellä ja pääsi viimeiselle neljännekselle 12 pisteen johdossa. Joukkue onnistui siis jo kertaalleen murtamaan kotiyleisön edessä pelanneen Japanin pelihuumorin ja -ajatuksen. Omilla virheillään Susijengi päästi Japanin kuitenkin uudestaan mukaan peliin, eikä kisaisäntä suostunut toistamiseen maahan kotiyleisön edessä.

– Pelasimme tyhmästi: liian nopeasti. Meidän olisi pitänyt pelata paljon järkevämmin, Salin tuumasi Susijengin otteista.

– Alussa se oli sellaista hermostuneisuutta, mutta kun tajusimme, miten pitää pelata, johto kasvoi 18 pisteeseen. Mutta jos ei saa katkaistua niiden putkea, niin se menee noin.

– Olisi pitänyt mennä korille ja ottaa levypalloja, mutta ei saatu niitä. Huonoja ratkaisuja ja menetyksiä. En osaa sanoa muuta, Salin päivitteli.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Koripallo