Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

US Open käynnistyy New Yorkissa! – Tässä avauspäivän herkkupalat

Novak Djokovicin poliittiset kommentit aiheuttivat närää
AOP

Kauden neljäs ja samalla viimeinen tenniksen arvoturnaus eli US Openin Grand Slam -turnaus käynnistyy maanantaina Suomen aikaa kello 18.00. Kisan avauspäivänä nähdään miesten turnauksen alakaavion ottelut, joten turnauksen kärkisijoitetuista Novak Djokovic pelaa avausottelunsa. Turnauksen avauspäivänä nähdään monta mielenkiintoista taistelua.

US Open käynnistyy maanantaina ja luvassa on monta mielenkiintoista ottelua. Miesten turnauksen kakkoseksi sijoitettu pelaaja eli Serbian Novak Djokovic palaa New Yorkiin koronataukojen jälkeen ja pelaa Arthur Ashella päivän viimeisen ottelun noin kello 4.00 Suomen aikaa Ranskan Alexandre Mulleria vastaan.

Louis Armstrongilla eli turnauksen toiseksi isommalla stadionilla nähdään kokeneen Steve Johnsonin ottelu maanmiestään Taylor Fritziä vastaan. Iltasession stadionilla aloittaa kello 2.00 yöllä Stafanos Tsitsipas, joka kohtaa Kanadan paluuta kentille tekevän Milos Raonicin. Tästä ottelusta voidaan odottaa todella isoa kamppailua, sillä Tsitsipasin palautuspeli on ollut heikkoa viime aikoina.

Kenttä numero vitosella päivän päättää Kanadan Felix Auger-Aliassimen ja Yhdysvaltain Mackenzie McDonaldin välinen taistelu. Ottelusta voidaan odottaa tasaista, sillä kanadalainen on hakenut peliään, kun taas McDonald on esittänyt kovaa virettä elokuussa.

Seitsemännellä kentällä päivä päättyy kahden ranskalaisen välienselvittelyyn, kun heikossa vireessä viime aikoina ollut Quentin Halys testaa loukkaantumisista kärsineen Benjamin Bonzin vireen. Bonzi esiintyi viime vuonna US Openissa erinomaisesti, mutta on ollut todella heikko tämän kesän.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis