Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Entinen UFC-mörkö luottavaisena Fury-ottelun alla: “Hän tulee putoamaan kanveesiin”

Francis Ngannou
AOP

Tyson Fury ja Francis Ngannou astelevat kehään lokakuun lopulla Saudi-Arabiassa järjestettävässä huippuottelussa. MMA-taustainen Ngannou lähtee kamppailuun täynnä itseluottamusta ja vakuuttaa lyövänsä brittiottelijan kanveesiin.

Francis Ngannoulle tarjoutuu elämänsä tilaisuus kirjauttaa nimensä historian kirjoihin, kun hän pääsee ottamaan mittaa Tyson Furysta. Toistaiseksi tappioton Fury lähtee otteluun suurena ennakkosuosikkina Ngannoun hurjasta lyöntivoimasta huolimatta.

Fury on otellut 34 ottelua ammattilaisena, joista tuloksena on 33 voittoa ja yksi ratkaisematon. Mies on osoittanut uskomatonta selviytymiskykyä kehässä, josta hyvänä osoituksena ensimmäinen Deontay Wilderiä vastaan käyty ottelu.

Wilder pudotti Furyn hurjalla lyönnillä mattoon, mutta tämä nousi kuin ihmeen kaupalla takaisin tolpilleen ja pystyi jatkamaan ottelun loppuun asti.

Furyn vaarallisuus on varsin hyvin Ngannoun tiedossa, mutta kamerunilainen lähtee silti kamppailuun itseluottamusta uhkuen.

– Jalkatyöni ja voimansiirtokykyni ovat kehittyneet huimasti. Furyn sanomisilla ei ole mitään väliä. Ainoa asia, jolla on merkitystä, on se, mitä Saudi-Arabiassa tapahtuu. Voin vakuuttaa, että hän tulee putoamaan kanveesiin. Hän on hyvä nousemaan ylös, mutta pian selviää, kuinka hyvä, Ngannou paaluttaa.

Lähde: MMA Fighting

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit