Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Jenkkitähti päättää uran US Openiin – Nähdäänkö kahden syöttötykin taistelu?

John Isner voitti puolivälierässä Gael Monfilsin.
AOP

US Openin Grand Slam -turnauksessa päättyy yksi korkea ura tenniskentillä. Viikko ennen US Openin alkua Yhdysvaltain kulttipelaaja John Isner ilmoitti, että ura tulee päättymään New Yorkiin. Isner on tunnettu pitkälti kovista syötöistään sekä modernin aikakauden pisimmästä tennisottelusta. Isner kaatoi Wimbledonissa Nicolas Mahutin 13 vuotta sitten yli 11 tuntia kestäneessä ottelussa.

Yhdysvaltain pitkäaikainen ykköspelaaja John Isner aloittaa viimeisen turnauksensa ammattilaisena ATP-kiertueella tiistaina. Isner päättää pitkän ja erittäin menestyksekkään uransa US Openiin. Yli kaksimetrinen Isner on syöttänyt urallaan reilut 14400 ässäsyöttöä ja niitä on odotettavissa vielä kymmeniä lisää tällä viikolla.

Isner aloittaa turnauksensa Argentiinan Facundo Diaz Acostaa vastaan. Toisella kierroksella odottaa suurella todennäköisyydellä 11. sijoitettu Venäjän olympiahopeamitalisti Karen Khachanov, joka pelaa ailahtelevaa Michael Mmohta vastaan ensimmäisellä kierroksella.

Mikäli Isner selvittäisi tiensä kolmannelle kierrokselle, niin silloin olisi luvassa viimeinen syöttötykkien kohtaaminen, kun vastassa suurella todennäköisyydellä olisi Puolan Hubert Hurkacz. Hurkacz pelaa ensimmäisellä kierroksella Sveitsin Marc-Andrea Husleria vastaan ja toisella kierroksella olisi tulossa joko loukkaantumisista kärsinyt Jack Draper tai Moldovan Radu Albot.

Yläkaavion neljänneksen alakaaviosta neljännelle kierrokselle vahvimmin on tyrkyllä Venäjän Andrey Rublev. Turnauksessa kahdeksanneksi sijoitettu venäläinen kohtaa Emil Ruusuvuoren ensimmäisellä kierroksella. Ruusuvuori kaatoi Cincinnatin Masters-turnauksen toisella kierroksella venäläisen tiukan kolmieräisen taiston jälkeen.

Rublev tai Ruusuvuori kohtaa toisella kierroksella joko Japanin Taro Danielin tai Ranskan Gael Monfilsin. Monfils on ollut todella pirteässä vedossa viime aikoina. Danielin Ruusuvuori on kaatanut aiemmin tällä kaudella.

Kolmannen kierroksen vastus on suurella todennäköisyydellä joko Ranskan Ugo Humbert tai Italian Matteo Berrettini. Miehet kohtaavat ensimmäisellä kierroksella. Toisella kierroksella odottaisi joko Argentiinan Diego Schwartzman tai Ranskan Arthur Rinderknech. Ranskalainen on ollut todella epävarmassa vireessä viime aikoina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis