Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Ottaako Carlos Alcaraz toisen US Open voiton? – Kaaviossa sopivia vastustajia

Carlos Alcaraz voitti Miamin Mastersin.
AOP

US Openin Grand Slam -turnauksen voittoa viime syyskuussa juhlinut Espanjan Carlos Alcaraz on yksi suurimmista mestarisuosikeista myös tämän vuoden turnauksessa. Alcaraz tulee turnauksen päättyessä tippumaan ATP-rankingin kärkipaikalta toiselle sijalle kävi miten hyvänsä. Espanjalaisen matka puolivälieriin näyttää suhteellisen helpolta.

Espanjan Carlos Alcaraz lähtee ykkössijoitettuna pelaajana vuoden viimeiseen Grand Slam -turnaukseen eli US Openiin. Alcaraz voitti viime vuonna turnauksen loppuottelussa Norjan Casper Ruudin, jolta puuttuu vielä Grand Slam -voitto uraltaan. Ruud voi tulla Alcarazia vastaan tämän vuoden kisassa aikaisintaan finaalissa.

Alcarazin kaksi ensimmäistä kierrosta on suhteellisen helppoja, kun avauskierroksella Saksan Dominik Koepfer yrittää haastaa espanjalaisen. Saksalainen on ollut hyvässä vireessä viime aikoina, mutta mitään aseita pelaajalta ei espanjalaiseen kaatamiseen löydy. Toisella kierroksella tulee vastaan todennäköisesti Etelä-Afrikan kovasyöttöinen, mutta varsin epävarma Lloyd Harris, joka pelaa Argentiinan kokenutta Guido Pellaa vastaan avauskierroksella. Kolmannen kierroksen vastus olisi sijoitusten puolesta Iso-Britannian Daniel Evans, mutta hänen kaaviolohko on täysin auki.

Neljännelle kierrokselle Alcarazin todennäköisin vastustaja sijoitusten puolesta on Iso-Britannian Cameron Norrie. Vasenkätinen Norrie on viime aikoina ollut todella ailahteleva, joten tippuminen kahdella ensimmäisellä kierroksella ei olisi suuri yllätys. Turnauksessa 16. sijoitettu Norrie pelaa avauskierroksella Venäjän Alexander Shevchenkoa vastaan ja toisella kierroksella odottanee Australian Thanasi Kokkinakis. Kolmannella kierroksella todennäköinen vastustaja voisi olla Hollannin Tallon Griekspoor, joka on ollut hyvässä vireessä kesän nopeilla alustoilla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis