Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Uusiiko tenniksen venäläistähti vuoden 2021 tempun? – US Openissa isoja mestarisuosikkeja

Daniil Medvedev
AOP

US Openissa uransa ensimmäisen ja toistaiseksi ainoan Grand Slam -voiton vuonna 2021 ottanut Daniil Medvedev on yksi turnauksen mestarisuosikeista myös tänä vuonna. Medvedevin kesä on ollut ailahteleva. Wimbledonissa mies eteni välieriin, mutta ei saanut palaakaan Carlos Alcarazia vastaan. Pohjois-Amerikan Masters-turnaukset olivat vaikeita rasteja venäläiselle.

Venäjän ykköspelaaja ja ATP-rankingin kolmospelaaja Daniil Medvedev on yksi US Openin suurimmista mestarisuosikeista. Medvedevillä on kaaviossa yllättävän helppo kulku aina neljännelle kierrokselle, jossa odottaa jo todella inhottava vastustaja. Medvedeviin pätee sama kuin moneen muuhun tähtipelaajaan eli taso nousee turnauksen tason mukaan.

Medvedev pelaa tiistaina turnauksen ensimmäisessä ottelussaan Unkarin kokenutta Attila Balazsia vastaan. 34-vuotias Balazs pääsi kisaan suoraan sisään, vaikka mitään näyttöjä erinomaisesta pelivireestä ei olekaan viimeiseltä vuodelta.

Toisella kierroksella Medvedev kohtaa Cincinnatissa ja Torontossa Masters-turnauksissa erinomaisesti esiintyneen Max Purcellin tai australialaisen maanmiehen Christopher O’Connellin. Kolmannella kierroksella odottaisi todennäköisesti joko Winston-Salemin ATP-kisan voittaja Sebastian Baez tai Kroatian Borna Coric. Nämä kohtaavat ensimmäisellä kierroksella.

Medvedeville olisi neljännelle kierrokselle edetessään vastassa todennäköisesti harvinaisen inhottava vastus. Saman kaavioneljänneksi toiseksi korkeimmalle sijoitettu pelaaja on Australian Alex De Minaur, joka sai kisaan sijoituksen 13. De Minaur kohtaa ensimmäisellä kierroksella Kazakstanin Timofey Skatovin ja toisella kierroksella joko Kiinan Yibing Wu’n tai Jannik Sinnerin Cincinnatissa nollanneen Serbian Dusan Lajovicin. De Minaur kohtaa mahdollisessa kolmannen kierroksen ottelussa suurella todennäköisyydellä 23. sijoitetun Chilen Nicolas Jarryn.

De Minaurin vahvuus on sama kuin Medvedevillä eli puolustuspeli, mutta hyökkäyspelin aseet ovat venäläistä merkittävästi heikommat.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis