Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Mitä ihmettä? – Wilma Murrolle karmea pettymys Timanttiliigassa

Wilma Murto jäi Zürichin Timanttiliigassa ilman tulosta
AOP

Wilma Murto jäi Zürichin Timanttiliigassa todella epätyypilliseen tapaan ilman tulosta. Tuore MM-pronssimitalisti ei päässyt aloituskorkeudestaan 451 yli.

Suomen yleisurheilun suurin tähti Wilma Murto jäi Zürichin Timanttiliigassa ilman tulosta. Kovin odotuksin kilpailuun lähteneen naisen tavoitteena oli saada perustaso mahdollisimman lujaksi sekä tietysti hakea kisasta hyvä tulos.

Moni odotti Murrolta jopa ennätyskorkeuksia Zürichin kisassa, missä olosuhteiden piti olla optimaaliset. Nainen jäi kuitenkin ensimmäistä kertaa tällä kaudella kokonaan ilman tulosta.

Murto hyppäsi kolmesti aloituskorkeudestaan 451. Ensimmäinen yritys näytti nousevan hyvin, mutta nainen putosi riman ylle. Toinen jäi limboksi ja kolmannessa Murto putosi jälleen riman päälle. MM-pronssinaisen ei auttanut kuin kiittää yleisöä ja siirtyä kisapaikalta pois.

– Rehellisesti sanottuna, huonoin kilpailu, jonka Wilma on kansainvälisellä tasolla tällä kaudella hypännyt, MTV Urheilun selostaja Antero Mertaranta päivitteli.

Niin Murron kuin muidenkin kisaajien hypyistä näytti paistavan pieni uupumus. MM-kisojen isosta urakasta ei ole montaakaan päivää aikaa ja valmistautuminen Timanttiliigan kisaan jäi melko lyhyeksi.

Murto myönsikin kisan jälkeen kenttähaastattelussa väsymyksen painaneen, mutta vakuutti olleensa valmis kilpailemaan.

– Tuntui hyvältä lähteä kilpailuun, mutta seiväshypyssä tapahtuu joskus tällaista, Murto totesi.

Murron kausi jatkuu Ruotsi-maaottelulla sekä Timanttiliigan finaalilla Eugenessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu