Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Muut

Frisbeegolfin MM-kisoissa mennään suomalaisjohdossa! – Niklas Anttila loisti erikoisissa olosuhteissa

frisbeegolf
AOP

Frisbeegolfin maailmanmestaruutta ratkotaan parhaillaan Yhdysvaltojen Vermontissa. Viisikierroksinen turnaus etenee parhaillaan suomalaiskomennuksessa, sillä Suomen Niklas Anttila jakaa kärkipaikkaa toisen kierroksen jälkeen.

Suomen Niklas Anttila jakaa frisbeegolfin MM-kisoissa kärkipaikkaa kahden kierroksen jälkeen yhdysvaltalaisen Grady Shuen kanssa. Anttilan tulos kahden kierroksen jälkeen on -18.

Turnauksen ensimmäinen kierros jouduttiin keskeyttämään keskiviikkoiltana pimeyden takia. Ensimmäinen kierros oli paussilla hetken ukkosen takia, eikä sitä lopulta keretty pelata loppuun ennen pimeän tuloa. Tämä tarkoitti, että kierrosta jatkettiin torstaiaamuna kukonlaulun aikaan ja se pelattiin loppuun ennen kuin iltapäivällä jatkettiin toisen kierroksen merkeissä.

Myös Anttila oli pelipaikoilla torstaina heti aamun sarastaessa.

– Aamulla väsytti aika paljon, ennen seitsemää kisapaikalle saapunut Anttila kertoi Frisbeegolfmedialle.

Toiselle kierrokselle Anttila valmistautui aamun rutistuksen jälkeen lepäämällä. Aamulla hukassa ollut putti löytyi iltapäivällä ja mies pelasi toisen kierroksen upeasti 11 alle parin.

– Putti löytyi toisella kierroksella. Heittäminen on tosi hyvää tällä hetkellä ja se on toiminut koko ajan todella hyvin, mies avasi.

Kärkikortilla pelaaminen ei ole Anttilalle uusi paikka. Mies on ollut monesti samassa asemassa myös Yhdysvaltojen Pro kiertueella, joten tilanne on miehelle tuttu.

Johtoasemaan ei parane liikaa kuitenkaan tuudittautua, sillä kärkikaksikon takana seuraa tiukka joukko huippupelaajia. Yhdysvaltojen kärkinimistä Ricky Wysocki, Chris Dickerson, Gannon Buhr, Cole Redalen ja Anthony Barela ovat kaikki vain yhden heiton päässä Anttilasta ja Shuesta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Muut