Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Jatkodiilin tehneen Hamiltonin menestyssaumoille täystyrmäys! – “Hänellä on suuria ongelmia”

Lewis Hamilton
AOP

Lewis Hamilton allekirjoitti hiljattain vuoteen 2025 ulottuvan jatkosopimuksen Mercedeksen kanssa. F1-legenda, Sir Jackie Stewart ei kuitenkaan usko, että kokeneella britillä riittää enää nälkää taistella maailmanmestaruudesta.

Lewis Hamiltonin ympärillä jatkunut spekulointi tuli viimein päätökseensä. Seitsemän kertaa F1:n maailmanmestaruuden voittanut englantilaistähti rustasi nimensä vuoteen 2025 asti ulottuvaan kontrahtiin.

Mercedes sai lopulta haluamansa, mutta joutuu maksamaan pitkän pennin Hamiltonin palveluksista, sillä miehen diili on raportoidusti peräti 196 miljoonan dollarin arvoinen.

F1-historian suurimpiin nimiin lukeutuva Sir Jackie Stewart on Daily Mirrorin mukaan epäileväinen Halmiltonin menestysmahdollisuuksien suhteen.

– Ensinnäkin on selvää, että Lewis on yksi kaikkien aikojen parhaista F1-kuljettajista. Totuuden nimissä on kuitenkin sanottava, että kun Mercedes hallitsi lajia pitkään, kukaan ei pystynyt haastamaan heitä tosissaan.

– Tähän aikaan Lewisilla oli vain yksi kilpakumppani – hänen oma tiimitoverinsa. Lewis selviytyi taistelusta voittajana lukuunottamatta vuotta 2016, jolloin hän hävisi Nico Rosbergille.

– Rosberg on hyvä, mutta ei kuulu maailman lahjakkaimpien kuljettajien joukkoon. Hänellä oli kuitenkin kova halu ja nälkä voittaa maailmanmestaruus. Lewisilla ei ole enää tuota nälkää, eikä heidän autonsa ole yhtä hyvä, jonka myötä hänellä on suuria ongelmia.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1