Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Muut

Patriots-valmentaja ylistää NFL:n jättänyttä supertähteä: “Hänellä oli kyky nousta esiin joukkueen historian suurimmissa otteluissa”

Tom Brady
AOP

Tom Brady, joka päätti alkuvuodesta mittavan uransa jo toistamiseen, tullaan aina muistamaan yhtenä NFL:n historian parhaista pelaajista. New England Patriots aikoo kunnioittaa entistä pelinrakentajaansa tulevana viikonloppuna ennen uuden kauden alkua.

New England Patriotsissa NFL-uransa aloittanut Tom Brady perui vuosi sitten lopettamispäätöksensä ja palasi takaisin Tampa Bay Buccaneersin vahvuuteen. Alkuvuodesta mies kuitenkin ilmoitti, että yli 20-vuotinen peliura tulee lopullisesti päätökseensä.

Patriotsin paidassa kuusi Super Bowlia voittanut Brady on yksi kaikkien aikojen tunnetuimmista amerikkalaisen jalkapallon pelaajista, jonka saavutukset hakevat vertaistaan yli lajirajojen.

Uusi kausi pyörähtää pian käyntiin ilman Bradya, jonka yhteydessä Patriots haluaa kunnioittaa entistä pelaajansa.

Joukkueen valmentaja, Bill Belichickiä pyydettiin nimeämään paras hetki yhteisiltä vuosiltaan Bradyn kanssa.

– No, niitä on oikeastaan kuusi, Belichick vastasi viitaten Patriotsin NFL-mestaruuksiin.

– On mahdotonta pukea sanoiksi kuinka paljon Tom merkitsi tälle organisaatiolle ja minulle henkilökohtaisesti. Hän edusti kaikkea, mitä pelaajalta voi toivoa. Hänen työmoraalinsa ja kykynsä käsitellä monia asioita kentällä sekä sen ulkopuolella oli uskomattomalla tasolla.

– Hänen pelintekotaitonsa, vaistonvaraisuutensa, ennakointi- ja päätöksentekokykynsä kaikkein kriittisimpinä hetkinä hakevat vertaistaan. Hänellä oli kyky nousta esiin joukkueen historian suurimmissa otteluissa.

Lähde: Daily Mail

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Muut