Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Saksalainen Zverev eteni hurjan trillerin päätteeksi jatkoon US Openissa – Hitler-huuto katsomosta järkytti areenalla

Alexander Zverev voitti Carlos Alcarazin ATP finaaliturnauksen alkuerissä
AOP

Tenniksen vuoden viimeisessä grand slam -turnauksessa US Openissa pelattiin varhain aamulla Suomen aikaa kaksinpelin neljäs kierros päätökseen.

Yksi miesten kaksinpelin kierroksen kohokohdista oli Saksan Alexander Zverevin ja Italian Jannik Sinnerin välinen viisieräinen trilleri. Zverev vei jännitysnäytelmän lopulta ja eteni turnauksen puolivälieriin. Ottelu päätyi otsikoihin lopulta kuitenkin ihan muista syistä kuin Zverevin peliotteista johtuen.

Neljännen erän aikana Zverev nimittäin joutui kääntymään ottelun päätuomari James Keothavongin puoleen katsomosta kuuluneen häiriköinnin takia.

– Hän [katsoja] sanoi sen kaikista kuuluisimman Hitler-fraasin, mitä on. Tämä on uskomatonta, Zverev sanoi Keothavongille.

Peliä häirinnyt katsoja onnistuttiin tunnistamaan ja tämä poistettiin areenalta.

Katsojien käytös on tämän vuoden US Openin aikaan kerännyt ikävää huomiota osakseen ja useampi tennistähti on kommentoinut negatiiviseen sävyyn kokemustaan tämän vuoden turnauksessa.

– Rakastan faneja, mutta nyt mukana on joitain huonoja tyyppejä. Eilisiltana humalainen fani heitti päälleni juomaa tapellessaan poikaystävänsä kanssa. Ja nyt sitten joku huutelee Hitler-herjoja! Mitä h*lvettiä? Kamoon nyt ihmiset!, entinen ammattilaispelaaja Rennae Stubbs kirjoitti Zverevin tapauksen jälkeen viestipalvelu X:ssä.

Arthur Ashe -stadion, missä turnausta pelataan, on ollut vuosien mittaan tunnettu riehakkaasta yleisöstä. Tänä vuonna meno on kuitenkin monen mielestä liikaa.

– Heillä ei ollut mitään kunnioitusta minua kohtaan, ei mitään kunnioitusta pelisuorituksiani kohtaan, ei mitään kunnioitusta minulle pelaajana, ei mitään kunnioitusta hyvää tennistä kohtaan, kommentoi puolestaan saksalaispelaaja Laura Siegemund aiemmin turnauksessa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis