Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Talviurheilu

Lumilautatähti Enni Rukajärveltä kova päätös: “Haluan haastaa itseäni uusilla tavoilla”

Enni Ruokajärvi jättää lumilautailun maajoukkueen
AOP

Suomen lumilautailun maajoukkueen pitkäaikaista kärkinimeä, Enni Rukajärveä ei nähdä mukana maajoukkueessa ensi kaudella.

Maailmanmestaruuden sekä muun muassa kaksi olympiamitalia urallaan voittanut Enni Rukajärvi kokee, että nyt on aika keskittyä uralla muihin asioihin kuin kilpailemiseen.

Rukajärvi kertoi Helsingin Sanomien haastattelussa haluavansa haastaa itseään uusilla tavoilla. Suunnitelmissa on panostaa aiempaa enemmän lumilautailukuvauksiin.

– Haluan haastaa itseäni uusilla tavoilla. Tuntuu, että olen tehnyt ja saavuttanut kisapuolella jo tosi paljon. Vaikka pystyisin jatkamaan maajoukkueessa, oman motivaation kannalta on hyvä hakea uusia haasteita, Rukajärvi kertoi.

Naisella on suunnitelmissa kuvata lumilautailuvideoita ja -pätkiä yhdessä entisten kilpakumppaneiden sekä muun muassa maajoukkuekollega Antti Autin kanssa.

“Vanhan liiton laskijaksi” itseään kuvaileva Rukajärvi on aina edennyt urallaan fiilispohjalta. Niin kauan kun intoa ja kipinää kilpailemiseen on löytynyt, on nainen ollut mukana maailmancupissa. Pitkään uraan on mahtunut paljon kisoja ja menestystä.

– Olen fiiliksissä siitä, mitä olen saavuttanut. Olen pysynyt pitkään mukana ja tehnyt monipuolisesti erilaisia juttuja. Teen edelleen tätä intohimosta.

Lumilautaliiton mukaan Rukajärvi jatkaa oman uransa ohella myös maajoukkueen mentorina.

Suomen lumilautaliitto julkisti keskiviikkona ensi kauden maajoukkueensa, joka on kokenut melkoisen uudistuksen. Maajoukkueen keski-ikä muun muassa putosi roimasti ja joukkueen nuorin laskija on vasta 13-vuotias. yli 20-vuotiaita “konkareita” joukkueessa on mukana vain kolme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Talviurheilu