Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Espanjan tennistähti selvitti tukalat olosuhteet!

Espanjan Carlos Alcaraz otti komean voiton US Openissa.
AOP

Vuoden viimeinen tenniksen arvoturnaus eli US Open on edennyt välierävaiheeseen. Sekä miesten, että naisten turnauksessa on jäljellä enää neljä parasta pelaajaa. Miesten välierät ovat luvassa lauantain vastaisena yönä Suomen aikaa, kun taas naisten välierät pelataan perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa. Miesten välierissä nähdään kaksi todella hienoa otatusta.

ATP-rankingin ykköspelaaja ja hallitseva US Openin mestari Espanjan Carlos Alcaraz oli omaa luokkaansa turnauksen tämänvuotisessa puolivälierässä Saksan Alexander Zvereviä vastaan. Alcaraz hoiteli turnauksessa lähes 20 tuntia ennen puolivälierää urakoineen saksalaisen suoraan kolmessa erässä 6-3, 6-2, 6-4 -erin. Kolmieräinen ottelu kesti kuitenkin 204 minuuttia.

Ottelussa Alcaraz oli todella tehokas murtopallojen suhteen. Avauserässä Zverev pääsi yrittämään murto kahden murtopallon voimin 3-3 -tilanteessa onnistumatta tässä. Heti seuraavassa syöttövuorossa espanjalainen sai ensimmäisen mahdollisuutensa ja käytti tämän vastustamattomasti hyödykseen.

Toisessa erässä Alcaraz ei murtopalloja Zvereville antanut vaan mursi tämän syötön kahdesti vieden erän tylysti 6-2 -lukemin nimiinsä. Kolmas erä oli jälleen tiukempi ja saksalaisella oli mahdollisuutensa murtoon heti erän toisessa pelissä, mutta tämä jäi käyttämättä. Alcarazin toisessa syöttövuorossa saksalainen sai kaksi perättäistä murtopalloa, mutta espanjalainen otti 15-40 -tilanteesta neljä pistettä putkeen ja piti syöttönsä.

Espanjalainen käytti 4-4 -tilanteessa Zverevin antaman erän ainoan murtopallon hyödykseen ja pääsi tämän jälkeen syöttämään ottelun kotiin.

Todella mielenkiintoisessa välierässä Alcaraz kohtaa Wimbledonin tavoin Venäjän Daniil Medvedevin. Medvedev kaatoi omassa puolivälierässään suoraan kolmessa erässä Andrey Rublevin. Wimbledonin välierässä Alcaraz oli täysin ylivoimainen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis