Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Irtoaako Davis Cupin finaalipaikka tällä? – Emil Ruusuvuoren mukaan joukkueella salainen etu MM-alkulohkoon

Emil Ruusuvuori nurmikentällä.
AOP

Suomi tavoittelee MM-kisojen lopputurnauspaikkaa tenniksen Davis Cupin alkulohkosta ensi viikolla.

Suomi pelaa tenniksen Davis Cup Finals -lopputurnauksessa eli MM-turnauksessa ensi viikolla. Joukkueen suurin tähti ja Suomea karsinnoissa vahvasti kantanut Emil Ruusuvuori odottaa turnausta innoissaan.

Paikan päälle Kroatian Splitiin on tietojen mukaan lähdössä noin 300 suomalaiskannattajaa kannustamaan joukkuetta.

– Kotiottelut Espoo Metro Areenalla ovat olleet loistavia tunnelmaltaan. On mahtavaa saada suuri joukko suomalaisia kannustamaan meitä myös Kroatiaan, Ruusuvuori iloitsi Tennisliiton tiedotteessa.

12.-17.9. pelattavassa turnauksen alkulohkossa Suomi on ennakolta haastajan asemassa kaikissa otteluissa. Ruusuvuori tietää, että nöyristelemään ei silti tarvitse lähteä. Miehen mukaan Suomella on nimittäin yksi erityinen etulyöntiasema, joka toivottavasti siivittää joukkueen hyviin tuloksiin.

– Joukkuehengen osalta olemme vahvin joukkue; vastustajajoukkueista melkein kaikki pelaajat tuntien tämän voi sanoa.

– Toki olemme paperilla haastajia joka ottelussa. Tätä hetkeä varten olemme jättäneet kaikkemme kentälle edellisissä otteluissa ja niin tullaan tekemään myös Kroatiassa.

Suomen miesten joukkueen muodostavat MM-kisoihin Ruusuvuoren lisäksi Harri Heliövaara, Otto Virtanen, Patrik Niklas-Salminen ja Patrick Kaukovalta. Kapteenina toimii Jarkko Nieminen.

Suomi kohtaa alkulohkossaan tiistaina Hollannin, perjantaina Kroatian ja lauantaina USA:n. Ottelut alkavat joka päivä kello 16.00 Suomen aikaa ja ne näkee Ylen kanavilta. MM-kisojen alkulohkoista kaksi parasta etenee kahdeksan parhaan maan lopputurnaukseen 21.-26.11. Espanjan Malagaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Tennis