Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Muut

NFL:ssä nähtiin historiaa! – 170 miljoonan dollarin jättisopimus on tosiasia

San Francisco 49ersin puolustaja Nick Bosa.
AOP

Amerikkalaisen jalkapallon maailman ykkössarja eli NFL käynnistyy perjantain vastaisena yönä Suomen aikaa. NFL:ssä pelataan totutusti 18 viikkoa runkosarjaa, jonka jälkeen on vuorossa pudotuspelit 14 parhaalle joukkueelle. Runkosarjassa joukkueet pelaavat 17 ottelua. Yksi suurimmista Super Bowl -suosikeista on San Francisco 49ers. 49ers on tehnyt runkosarjan aloittavalla viikolla merkittävän jatkosopimuksen.

Viime vuonna NFL:n NFC konferenssin finaaleihin Philadelphia Eaglesia vastaan edennyt San Francisco 49ers on tehnyt merkittävän jatkosopimuksen. 49ers on antanut viiden vuoden mittaisen jatkosopimuksen puolustuksen linjamies Nick Bosalle. Bosa tienaa tuoreella sopimuksellaan yhteensä 170 miljoonaa dollaria, mikä tekee hänestä parhaiten palkatun puolustajan koko sarjassa. Bosa tienaa kaudesta keskimäärin 34 miljoonaa dollaria.

Bosa tulee tienaamaan tuoreella sopimuksellaan vähintään 122,5 miljoonaa dollaria. Loput sopimuksesta maksetaan mahdollisina bonuksina. Ennen Bosaa suurimman sopimuksen puolustuksen pelaajista oli tehnyt Los Angeles Ramsin Aaron Donald, joka tienaa kaudesta keskimäärin 31,7 miljoonaa dollaria. Bosan veli Joey Bosa teki Los Angeles Chargersin kanssa sopimuksen vuonna 2020, joka tuotti hänelle varmaa rahaa 102 miljoonaa dollaria.

Loukkaantumisista urallaan kärsinyt Bosa on ottanut kahdella edellisellä kaudella yhteensä 34 pelinrakentajan säkitystä.

49ers aloittaa kauden sunnuntaina Pittsburgh Steelersiä vastaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Muut