Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Venäläisiltä kiivas taistelu! – Tässä lopputulos

Daniil Medvedev US Openissa.
APÅ

US Openin mestaruutta syksyllä 2021 juhlinut Venäjän Daniil Medvedev selvitti tiensä turnauksessa jälleen neljän parhaan joukkoon. Medvedev kaatoi puolivälierässä maanmiehensä sekä hyvän ystävänsä Andrey Rublevin suoraan kolmessa erässä. Ottelu pelattiin kokonaisuutena todella karmeissa olosuhteissa.

Venäjän Grand Slam -mestari Daniil Medvedev selvitti tiensä tämän vuoden US Openissa neljän parhaan joukkoon eli perjantaina pelattaviin välieriin. Medvedev kaatoi puolivälierässä Andrey Rublevin suoraan kolmessa erässä 6-4, 6-3, 6-4 -lukemin.

Venäläinen kohtaa turnauksen välierässä joko viime vuotisen mestarin Carlos Alcarazin tai Saksan Alexander Zverevin. Alcaraz on hävinnyt Ranskan avoimien jälkeen vain kaksi ottelua.

Medvedevin ja Rublevin välinen taistelu noudatti samaa kaavaa koko ottelun ajan. Rublev karkasi ottelun jokaisessa erässä kertaalleen murrolla johtoon, mutta ei pystynyt pitämään tästä kiinni. Ottelun avauserässä ja kolmannessa erässä Rublev kykeni pitämään syöttönsä murron jälkeen, mutta maanmies nousi aina takaa ohi.

New Yorkissa on ollut todella kuuma viime aikoina ja ilman kosteusprosentti on todella korkea. Tämä näkyi pelissä hyvin vähäisinä ässinä sekä helppoina virheinä. Läpilyönnit, joita näiden pelaajien välillä nähdään normaalisti runsaasti loistivat poissaolollaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis