Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Ralli

Kalle Rovanperältä mykistävä suoritus Kreikan MM-rallissa – Huikea pohja-aika läheltä piti -tilanteesta huolimatta

Kalle Rovanperä Kreikan MM-ralli
AOP

Kreikan MM-ralli on saatu perjantaina toden teolla käyntiin ja yhteensä rallista on ajettu nyt kolme erikoiskoetta.

MM-sarjan hallitseva maailmanmestari Kalle Rovanperä tykitti perjantain toiselle erikoiskokeelle melkoisen mykistävän pohja-ajan ja jätti takaa tulevia Hyundain Thierry Neuvillea sekä tallikaveri Sebastien Ogieria, 16,43 kilometriä pitkällä Pissian pätkällä, yli kolme sekuntia.

Rovanperä nousi huippupätkän myötä rallissa nyt toiselle sijalle – vain kahden sekunnin päähän Neuvillesta, joka pääsi pienelle karkumatkalle päivän ensimmäisellä erikoiskokeella.

– Ei pätkä ollut niin pahassa kunnossa. Minulla oli iso tilanne yhdessä pompussa. Isku oli aika kova, mutta onneksi selvisimme. Se kohta oli paljon pahempi kuin nuotituksen aikaan, Rovanperä kertoi Rallit.fi -sivustolla.

– Jouduin taistelemaan aika paljon. Otin muutamat töyssyt varovaisesti, koska oli vaarana, että auto pyörii ympäri, Neuville puolestaan kommentoi.

Hyundain suomalaiskuljettaja Esapekka Lappi oli ek3:lla myös hieman vaikeuksissa ja oli lähellä kiepauttaa autonsa ympärikin. Lappi on rallissa sijalla kuusi, 14 sekuntia kärjen takana.

– Teen sen, mitä pystyn, mutta ei tämä nyt oikein onnistu. Melkein kaadoimme auton röykyssä. Se oli paha kohta, Lappi tuskaili.

Tänään perjantaina Kreikan MM-rallissa ajetaan vielä kolme erikoiskoetta. Ek4 starttaa puolenpäivän jälkeen. Ralli päättyy sunnuntaina.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Ralli