Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Harri Heliövaara haastaa parinsa kanssa kotiyleisön suosikit US Openin finaalissa: “Päästään iskemään altavastaajan roolista”

Harri Heliövaara pelaa US Openin sekanelinpelin finaalissa
AOP

Kertaalleen jo uransakin ehtinyt lopettaa Harri Heliövaara, pelaa aivan hetken kuluttua grand slam tittelistä US Openin sekanelinpelin finaalissa.

Harri Heliövaara pelaa aivan hetken kuluttua uransa ensimmäistä kertaa grand slam -turnauksen finaalissa, kun suomalainen haastaa parinsa Anna Danilinan kanssa yhdysvaltaisparin Austin Krajicekin ja Jessica Pegulan.

Kotiyleisönsä edessä pelaava Krajicek-Pegula pari on turnauksen sekanelinpelin ykkössijoitettu pari ja todella kova vastus finaalissa.

– Kiva vaan, että vastustajat saavat kotiyleisön tuen, niin päästään iskemään altavastaajan roolista. Ei tarvitse ottaa paineita, Heliövaara heitti finaalin alla Helsingin Sanomien mukaan.

34-vuotias Heliövaara pelaa vasta toista kertaa urallaan sekanelinpelissä. Pelimuoto on hieman vieraampi monelle katsojallekin, sillä sitä pelataan ainoastaan grand slam -turnauksissa sekä olympialaisissa.

– Lähdin alhaisilla odotuksilla nauttimaan kokemuksesta. Se on ollut avain onneen, kun ei ole tarvinnut ottaa hirveästi paineita.

Kahden lapsen isä Heliövaara on ehtinyt kertaalleen jo lopettaakin uransa, mutta rakkaus urheiluun veti vielä miehen takaisin.

– Tämmöistä tunnetta kuten eilenkin, kun voitettiin Grand Slam -semifinaali, on vaikeaa saada urheilun ulkopuolelta.

Onneksi Heliövaara päätti pelikentille tosiaan palata, sillä miehen ura on vasta viime vuosina lähtenyt todella lentoon. Suomalainen on kavunnut nelinpelin rankinglistalla kovaa vauhtia kohti kärkeä ja kiilasi itsensä jo top-10:een tämän vuoden aikana. Nyt mies taistelee uransa ensimmäisestä grand slam -tittelistä.

Heliövaaran ja Danilinan finaali US Openissa alkaa Suomen aikaa kello 19.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis