Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit.com mainos iso

Tennis

Kertaalleen uransa jo lopettanut Harri Heliövaara on nyt grand slam -voittaja!: “Uskomatonta”

Harri Heliövaara juhli parinsa Anna Danilinan kanssa US Openin mestaruutta
AOP

Harri Heliövaara juhli Kazakstanilaisen parinsa Anna Danilinan kanssa vuoden viimeisen grand slam -tason turnauksen US Openin sekanelinpelin mestaruutta eilen illalla Suomen aikaa.

– Aivan mielettömät tunnelmat, grand slam -voittaja! Menee varmaan hetki, että tässä tasoitellaan ja ihmetellään mitä tuli tehtyä. Päällimmäisenä on vaan sellainen lapsen riemu, uskomatonta, Heliövaara tunnelmoi ottelun jälkeen.

Heliövaara ja Danilina kaatoivat finaalissa turnauksen ykkössijoiteun parin Jessica Pegulan ja Austin Krajicekin kahdessa erässä pelein 6-3, 6-4.

– Finaalissa onnistuimme tekemään sitä mitä halusimme ja nautimme tekemisestämme. Ensimmäisessä erässä lähes jokainen tiukka piste kääntyi meille.

Suomalaisten grand slam -voittajien lista ei kovinkaan pitkä ole ja Heliövaara pääsi US Openin voiton myötä nyt mukaan pieneen porukkaan yhdessä Henri Kontisen kanssa, joka on juhlinut grand slam -voittoa kerran nelinpelissä ja kerran sekanelinpelissä.

– Erityiskiitos omalle perheelle; nyt oli ekaa kertaa alle kaksi kuukautta vanha poika reissussa, kaksivuotias tytär ja vaimo. Ei näköjään haittaa yhtään, että hotellihuoneessa on vähän vilskettä ja vilinää. Sen kun vaan nauttii pelaamisesta.

Vuonna 2013 Heliövaara ehti jo jättää ammattilaistenniksen keskittyäkseen yliopisto-opintoihin. Rakkaus lajiin ja urheilun tuomaan tunteeseen sai miehen kuitenkin palaamaan pelikentille. Ja nyt Heliövaara on ensimmäistä kertaa urallaan aikuisten grand slam- mestari.

– Onhan tämä uskomatonta. Melkein viisi vuotta olin tauolla; en silloin pelannut juuri ollenkaan. Ei kyllä harmita yhtään, että pelaan tennistä tämän ikäisenä, 34-vuotias Heliövaara iloitsi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Koripallo

Mainos

Formula 1

Mainos

Ralli

Mainos

Tennis

Mainos

Lentopallo

Lisää aiheesta Tennis