Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Vuoden 2021 finaaliuusinta! – Kumpi hoitaa US Openin nimiinsä?

Serbian Novak Djokovic US Openin finaaliin.
AOP

Miesten tenniskauden päätösturnaus Grand Slamien osalta huipentuu New Yorkissa loppuotteluun. US Openin loppuottelussa vuoden 2021 mestari Daniil Medvedev kohtaa Serbian Novak Djokovicin. Djokovic kaatui vuoden 2021 finaalissa Medvedevin käsittelyssä kolmessa erässä. Tämän vuoden finaalista voidaan odottaa mahtavaa taistelua kahden loistavan pelaajan välillä.

Venäjän Daniil Medvedev järjesti US Openin välierissä ison yllätyksen kaatamalla ATP-listan ykköspelaaja Carlos Alcarazin nelieräisessä taistossa. Medvedev menetti ottelussa syöttönsä vain kertaalleen loistavaa palauttajaa ja onnistui itse murrossa kolmesti.

Loppuottelussa Medvedev saa vastaansa Serbian Novak Djokovicin, joka kaatoi välierässä hurjia syöttöjä läpi turnauksen tykittäneen Yhdysvaltain Ben Sheltonin. Djokovic kaatoi yhdysvaltalaisen 6-3, 6-2, 7-6 -lukemin. Serbialainen pääsi kolmannessa erässä syöttämään ottelua kotiin 6-5 -tilanteessa, mutta Shelton otti murron vain hävitäkseen katkaisupelissä erän.

Finaaliin lähdettäessä Djokovicilla on vyöllään 23 Grand Slam -turnauksen voittoa, kun taas Medvedevillä vain yksi. Venäläinen on urallaan esiintynyt kolmessa loppuottelussa. Tämän vuoden turnauksessa Djokovic on voittanut Medvedevin tavoin 18 erää US Openissa, mutta hävinnyt kaksi, kun venäläinen on kolme. Medvedev on viettänyt turnauksen aikana reilut 40 minuuttia enemmän aikaa kentällä. Keskinäiset kohtaamiset ovat serbialaiselle 9-5.

Serbialainen on urallaan voittanut kolmesti US Openin mestaruuden. Nämä ovat tapahtuneet vuosina 2011, 2015 ja 2018.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis