Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Max Verstappen povaa Red Bullille vaikeaa viikonloppua Singaporessa – F1-asiantuntijalta tyly tyrmäys huolille

Max Verstappen Itävallan GP:ssä
AOP

F1-sirkus matkaa tulevaksi viikonlopuksi Singaporeen, missä ajetaan kauden 15. osakilpailu. Red Bullin Max Verstappen pyrkii venyttämään historiallisen voittoputkensa jo 11 osakilpailun mittaiseksi.

Hollantilainen Max Verstappen teki F1-historiaa edellisviikolla nappaamalla 10. perättäisen osakilpailuvoiton Italian GP:ssä. Red Bull -kuljettaja rikkoi samalla Sebastian Vettelin vuoden 2013 ennätyksen peräkkäisten voittojen määrässä.

Vaikka lentävä hollantilainen näyttää muiden silmiin täysin pysäyttämättömältä, ei mies itse ole aivan yhtä luottavainen Singaporen osakilpailun alla. Verstappen nimittäin pitää voittoputkensa jatkumista epätodennäköisenä ja povaa Red Bullille vaikeaa viikonloppua.

– Sanotaanko, että siitä ei tule vahvin viikonloppumme, Verstappen ennakoi.

Verstappenin maanmies ja entinen F1-kuljettaja Giedo van der Garde piti Verstappenin huolia lähes huvittavina. Hollantilainen F1-asiantuntija uskoo, että Red Bullin dominanssi tulee jatkumaan myös Singaporessa.

Hollantilainen on van der Garden mukaan niin ylivoimainen RB19 -autollaan, että pelkkä itseluottamus voi siivittää hänet 11 perättäiseen voittoon.

– Sanon aina, että hänellä on niin paljon itseluottamusta, se tulee hänelle kuin luonnostaan.

– Singapore ei ole hänen lempirataansa. Mutta toisaalta itseluottamusta on niin paljon ja hänellä menee hyvin. Joten kyllä, luulen, että hän ottaa vielä muutaman [voiton], van der Garde tuumi.

Verstappenin kovimmaksi kilpakumppaniksi Marina Bayn kaupunkiradalle povataan tämän tallikaveria Sergio Pereziä, joka on tunnetusti kaupunkiradoilla vahva. Kummin vain, Red Bull lienee siis jälleen ennakkosuosikki viikonloppuun.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1