Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Novak Djokovicilta koskettava ele traagisesti menehtyneelle urheilulegendalle US Open -voiton jälkeen

Novak Djokovic muisti Kobe Bryantia US Openin mestaruutensa jälkeen
AOP

Novak Djokovic muisti traagisesti menehtynyttä Kobe Bryantia US Openin voittonsa jälkeen.

Pysäyttämättömän oloinen Novak Djokovic juhli historiallista uransa 24. grand slam -titteliään US Openissa. Serbialainen kaatoi maanantain vastaisena yönä Suomen aikaa pelatussa finaalissa Venäjän Daniil Medvedevin kolmessa erässä pelein 6-3, 7-6(7-5), 6-3.

Yli kolmituntisen finaalitaiston jälkeen Djokovic iloitsi paitsi historiallisesta mestaruudesta, mutta muisti myös traagisesti menehtynyttä koripallolegendaa Kobe Bryantia. Finaalijuhlallisuuksissa Djokovic puki päälleen paidan, jossa oli kuva serbialaisesta ja Bryantista. Bryant menehtyi traagisesti helikopterionnettomuudessa vuonna 2020.

– Kobe oli hyvä ystäväni. Keskustelimme paljon voittajan asenteesta. Kun painin loukkaantumisen kanssa ja yritin palata huipulle, hän oli yksi ihmisistä, joihin tukeuduin eniten, Djokovic kertoi kenttähaastattelussa.

Bryant edusti viimeiset vuotensa koripallon NBA:ssa Los Angeles Lakersia ja kantoi selässään pelinumeroa 24. Djokovic paljasti suunnitelleensa kunnianosoituksen Bryantille ja ajatteli 24. grand slam -voittonsa omistamisen yhdysvaltalaistähdelle olevan hieno ele, mikäli sen voittaa.

– Hän oli aina valmis neuvomaan ja tukemaan ystävällisesti. Kun hän menehtyi yhdessä tyttärensä kanssa pari vuotta sitten, se sattui minuun syvästi.

Djokovicin 24. mestaruus toi hänet tasoihin australialaisen Margaret Courtin kanssa kaikkien aikojen grand slam -mestaruuksien määrässä. 36-vuotias serbialainen on myös nyt US Openin kaikkien aikojen vanhin miespuolinen mestari. Djokovic on myös ensimmäinen mies, joka on voittanut saman kauden aikana neljästä grand slam -turnauksesta kolme.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis