Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Uskomatonta Novak Djokovic! – Serbialaisella hurja johto ATP-listalla

Novak Djokovic voitti Wimbledonin.
AOP

Miesten tenniksessä ATP-listan kärkipaikalle nousi ylivoimaisesti Serbian Novak Djokovic. Djokovic on urallaan viettänyt kymmeniä viikkoa ATP-rankingin ykköspaikalla, mutta nyt ero on murskaava ennen toisena olevaa Espanjan Carlos Alcarazia. Djokovicin tenniskausi 2023 hakee vertaistaan jokaisella mittarilla.

Serbian Novak Djokovic kaatoi todella upealla esityksellä Venäjän Daniil Medvedevin US Openin Grand Slam -turnauksen loppuottelussa myöhään sunnuntaina Suomen aikaa. Djokovic varmisti samalla vuoden kolmannen Grand Slam -turnauksen voiton. Kaksi muuta tulivat Ranskasta ja Australiasta. Wimbledonin loppuottelun Djokovic hävisi Espanjan Carlos Alcarazille, joka on ATP-luistalla yli 3000 pistettä Djokovicin perässä.

Djokovic aloitti kauden voittamalla Adelaiden turnauksen. Tämän perään voitto irtosi Australian avoimissa. Tuolloin finaalissa kaatui Kreikan Stefanos Tsitsipas suoraan kolmessa erässä. 15 ottelun mittainen voittoputki katkesi kuitenkin Dubaissa maaliskuun alussa, kun Medvedev voitti turnauksen välierässä serbialaisen.

Djokovic kärsi tappion Monte Carlon Masters-1000 -turnauksen kolmannella kierroksella, kun Italian Lorenzo Musetti oli kolmessa erässä vahvempi. Monte Carlosta matka jatkui Bosnia Herzegovinan ATP-250 -kisaan, jossa maanmies Dusan Lajovic oli puolivälierässä suoraan kahdessa erässä parempi. Rooman Masters-turnauksessa tie päättyi jälleen puolivälierään, kun turnauksen finaaliin edennyt Holger Rune oli kolmessa erässä parempi.

Heikosti sujunut massakausi päättyi kuitenkin ylivoimaiseen esitykseen Ranskan avoimissa. Finaalissa Djokovic kaatoi Norjan Casper Ruudin. Välierässä serbialainen oli jo osittain vaikeuksissa Alcarazin kanssa, mutta espanjalaisen vaivat veivät pelaajasta parhaan terän pois.

Nurmikaudella Djokovic pelasi vain Wimbledonin, jossa tuli finaalitappio. Ennen US Openia Djokovic pelasi Cincinnatin Masters-1000 -kisan, jonka uskomattomassa loppuottelussa serbialainen maksoi kalavelat Alcarazia vastaan noustuaan erätappion takaa voittoon.

Kokenut serbialainen on hävinnyt tänä vuonna vain viisi ottelua ATP-kiertueella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis