Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Karmaisevaa epäonnea! – NFL:n supertähti loukkaantui

New York Jetsin pelinrakentaja Aaron Rodgers loukkaantui.
AOP

Amerikkalaisen jalkapallon maailman ehdoton ykkössarja NFL käynnistyi viime viikonloppuna. Runkosarjan ensimmäinen ottelukierros tuli Suomen aikaa päätökseen tiistain vastaisena yönä. Suurin odotuksin kauteen lähtenyt New York Jets otti maukkaan kotivoiton, mutta kärsi myös todella suuren takaiskun.

Robert Salehin valmentama New York Jets otti todella maukkaan voiton NFL-kauden avausottelussaan Buffalo Billsistä. Jets otti ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen voiton kauden ensimmäisestä ottelusta, kun Jets kaatoi yhden NFL:n suurimmista mestarisuosikeista jatkoajalle venyneessä ottelussa 22-16 -lukemin.

Otteluun saatiin todella komea ratkaisu, kun Jetsin 22-vuotias laitahyökkääjä Xavier Gipson palautti Billsin puntin komealla juoksulla maaliin. Ottelu oli Gipsonin uran ensimmäinen NFL:ssä ja Austinin yliopiston läpikäynyt pelaaja nousi heti tulokkaana sankariksi.

Ottelussa Jets sai voitosta huolimatta todella karmaisevia uutisia, kun joukkueen tähtipelinrakentaja Aaron Rodgers loukkaantui heti ottelun alussa. Rodgersilta repesi ensimmäisten tietojen mukaan akillesjänne, joka tarkoittaa kauden päättymistä. Rodgers heitti ottelussa kerran, mutta ei saanut tätä perille.

Jetsin pelinrakentajana ottelun loppuun toimi nuori Zach Wilson, jonka tulevaisuutta on pohdittu Jets-organisaatiossa pitkään. Päävalmentaja Saleh on antanut nuorelle pelaajalle täyden tuen. Wilson onnistui 14’sta heitossa 21’stä yrityksestä tehden yhden touchdownin ja heittämällä yhden syötönkatkon.

Jetsin tähtilaitahyökkääjä Garrett Wilson otti ottelussa viisi koppia ja eteni 34 jaardia sekä viimeisteli joukkueensa ainoan touchdownin varsinaisella peliajalla.

Billisin pelinrakentaja Josh Allen onnistui 29 heitossa 41 yrityksestä. Allen heitti ottelussa kolme syötönkatkoa, jotka kaikki menivät Jordan Whiteheadin nimiin. Tähtilaitahyökkääjä Stefon Diggs otti kymmenen koppia ja eteni yhteensä 102 jaardia tehden yhden touchdownin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut